lauantai 8. lokakuuta 2011

Syyslomasella Oslossa

Perjantaiaamuna hyppäsimme Maikin kanssa tien varresta bussiin, joka vei meidät Osloon pienelle arjesta irrottautumiselle.

Yövyimme Scandic Byportenissa, keskusaseman vieressä. Paikka valittiin shoppailun vuoksi. Vieressähän on esim Karl Johan gate (eli kaupungin kävelykatu kaikkine kauppoineen) ja Oslo City-ostoskeskus. Ja Byportenhan on itsessäänkin ostoskeskus ;). Eli matkan tarkoitus tuli kai selväksi teillekin ;D. Hotelli oli sijainnistaan huolimatta todella hiljainen ja nukuimme yön tosi hyvin.


Kävimme katsomassa pommipaikalla. Ikkunoitten paikalla levyjä.

Karl Johan kesää rauhallisempana perjantai-iltapäivänä.

Aker Bryggelle käveltiin aika rauhallisissa tunnelmissa.

Tämä lauantai vietettiin sitten suurimmaksi osaksi Tusenfrydin huvipuistossa. Voitin sinne kasan lippuja Scandicin Facebook-kilpailussa loppukesällä. Vasta nyt viimeisenä avoimena viikonloppuna ennen talvea pääsimme niitä käyttämään.

Kotiin palasimme junalla nyt illansuussa. Olipa taas mukava reissu. Oslo on hyvä paikka vähän irrottautua arjesta.

7 kommenttia:

 1. Kuinka pitkä matka teiltä on Osloon?

  VastaaPoista
 2. Kiva tuollainen reissu! Oli varmaan pysäyttävää nähdä se pommipaikka...

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä visiitistä Osloon. Olen käynyt Oslossa pikaisesti (viivyin vain puolitoista päivää) tehdessämme miehen kanssa road trippiä.

  Minulla oli silloin filmikamera ja inoissani olen koko alkumatkan Osloon asti otellut kuvia kameralla, jossa EI ollut filmiä :D Arvaa ottiko pannuun jälkikäteen ;))

  VastaaPoista
 4. Tuollainen irtiotto arjesta on aina valilla paikallaan.
  Minulla se on ensi viikolla.

  VastaaPoista
 5. Osloon tekisi kovasti mieli käydä tutustumassa.

  VastaaPoista
 6. Oli mukava lukea oslon retkestänne. Mietimme juuri pari päivää sitten miehen kanssa, että joku viikonloppu voisimme tehdä Oslon retken. Norwegian nimittäin tarjoaa tämän tästä todella halpoja lentoja. Kaiken lisäksi minulla taitaa olla Scandicin bonuspisteitä riittävästi pariin yöpymiseen. Onko oslon talvisää samantapainen kuin Helsingissä? (ts. tuulta ja sadetta)

  VastaaPoista
 7. Allu, noin 150km.

  Yaelian, kylla, halusin ehdottomasti kavella siita ohi, koska heinakuisella Oslon reissulla kavelimme sen lapi ja pari paivaa sen jalkeen pamahti.

  Elegia, Oslo on minusta mukava kaupunki.

  Sateenkaari, irtiotot ovat nannaa.

  Unelma, tervetuloa vaan Osloon.

  Terhi, oi tulkaakin Osloon. ja jos tarvitset jotain neuvoja niin kysele vaan. Tuo Scandic oli tosi hyva yopymisvaihtoehto. Viimeksi olimme Edderkoppenissa, joka on kylla myos keskustassa, mutta ei noin sentraalisti. Ilma on kai samanmoinen kuin Suomessakin. Mutta ei kai Oslossa paljoa vetta satele talvella. Kunnon pakkaskeleja yleensa, luulen. Säätä voit tarkistaa aina yr.no sivuilta.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.