maanantai 31. lokakuuta 2011

Oletko sinä voittanut?

En oikein aina jaksa uskoa, että kaikenmaailman firmojen järjestämissä kilpailuissa kukaan ikinä mitään edes voittaakaan. Mutta siitä huolimatta osallistun aina kaikenlaisiin kilpailuihin, varsinkin netissä. Ja jo toisen kerran muutaman kuukauden sisällä voitin! Tälla kertaa pääsisin uusimman Varg Veum-elokuvan esiensi-iltaan! Huonompi juttu on vaan se, etten nyt tästä pääse Osloon elokuviin näin keskellä viikkoa.Edellisen kerran voitin neljä lippua Tusenfrydin huvipuistoon. Ne liput tulikin käytettyä. Ja kun meitä oli vain kolme sinne silloin menossa, niin sain ilahduttaa yhtä perhettä antamalla yhden ilmaisen lipun heille ;). Antamisen ilo on se kaikkein mukavin ilo. Minusta ainakin.

Oletko sinä voittanut joskus jossain kilpailussa jotain kivaa?

8 kommenttia:

 1. Hienoa,pitäiskö munkin osallistua tuollaisiin arpajaisiin...
  Voitin aikoinaan ennen nettiaikaa laadukkaat rullaluistimet,mukavansuuren lahjakortin optikolle,mikroaaltouunin ja pari pienempää juttua.Kaikki tuli sellaisista lappusista,joita täytetään kaupassa.Nuo voitot muuten tuli yhden vuoden aikana,ja luulin,että joku ihmeen onnenpotku on nyt kohdannut.Sitten se loppui...Mutta nettiarpajaisissa olen voittanut pari kertaa;sinultakin kerran sain paketin:)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle.
  Minäkin osallistun netissä kaikenlaisiin arvontoihin, mutta koskaan en ole mitään voittanut. Blogistanian arpajaisissa olen voittanut kivoja tavaroita.

  VastaaPoista
 3. Pentikin uutuusastiasto kahdeksalle hengelle, 6kg pesuaineita, Boschin sauvasekoitin, ryppyvoidetta, ripsiväriä, messulippuja; viimeisen vuoden aikana satunnaisesti kilpailuihin osallistuneena.
  Jos ei itsellä ole ollut voitolle käyttöä, niin jollekin on aina kelvannut.

  VastaaPoista
 4. Nyt pitää vähän kadehtia. Itse olen voittanut vain ja ainoastaan simppelin automaattikameran noin 15 vuotta sitten. Eli siihen aikaan kun kameroissa oli vielä filmi :)

  Silti osallistun kilpailuihin aina kun sellaisen löydän..

  VastaaPoista
 5. Onnea voitoille.Mina myös osallistun jatkuvasti erilaisiin kilpailuihin,mutta en ole voittanut yhtaan mitaan.

  VastaaPoista
 6. Mun on sanottava, etten pahemmin osallistu mihinkään kilpailuihin, enkä näin ollen ole myöskään mitään voittanu. Pitäsköhän joskus kokeilla, josko vaikkka onni suosisi:)) Onnea voittajalle:)

  VastaaPoista
 7. Yritan aina, ainakin blogiarpajaisissa. Eipa ole viela onnistanut.

  VastaaPoista
 8. No, blogiarvonnoissa pari kertaa, kiitos vaan, Tuula. :)
  Kodin kuvalehden lukijapalkinto tuli keväällä, hieno sauvasekoitin, sen lahjoitin tyttärelle.
  Karavaanareilta sain palkinnoksi paksun karttakirjan "kuukauden mietelauseesta" vähän aikaa sitten.
  Mutta lotto ei vaan anna mitään, vai voiko euron voittoa sanoa voitoksi?
  Siis - kolme ja lisänumero oikein! Ja vain euro.:(

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.