Matkahaave

HAAVE

Haaveeni olisi matkustaa maapallon ympäri. Kun mitä ilmeisimmin se ei tule toteutumaan ainakaan lähivuosina, niin teen tähän sivun, johon keräilen ajatuksia aiheesta, inspiraation aiheita, suunnitelmia jne.

MATKAKOHTEITA

Minne sitten haluaisin matkustaa? Ainakin Hawaiille. Voisin myös kuvitella käyväni Uudessa Seelannissa. Intia on monelle toivepaikka, mutta minä en oikeastaan ole kovasti ajatellut sitä mahdollisena vierailupaikkana. Mutta Nepalissa voisin käydä. Amerikassa olisi varmaan useampikin paikka, jossa olisi hienoa vierailla. Mutta New York olisi kai must. Euroopassa moneen paikkaan voi mennä ihan muuten vaan lomalle, joten luulisin keskittyväni paikkoihin vähän kauempana.

Katselin telkkarista pandojen hoidosta Kiinassa. Sinne siis olisi kyllä ehdottomasti päästävä!


 1. Hawaii
 2. Uusi Seelanti
 3. Nepal
 4. New York
 5. Kiina
INSPIRAATIOTA

Olen seurannut juuri nyt matkalla olevan nuoren Lauran blogia Tuntemattomaan ja takaisin. Todella inspiroiva.

MTV3:n nettisivuilla on artikkeleita koskien maailmanympärimatkaa. Samoin tässä.

2 kommenttia:

 1. Ihana haave! Minullekin sopisi tuollainen matka,mutta ei siitä taida koskaan tulla mitään.Tosin olen saanut kyllä nähdä paljon maailmaa,kiitos eksäni.Tuosta listasta olen ollut ainoastaan Nykissä ja asunutkin siellä.

  VastaaPoista
 2. Mulla on haaveissa matkustaa vielä jonain päivänä Norjaan ! En tiedä toteutuuko koskaan, mutta näitä blogeja on ainakin mukava lukea, jospa niistä saisi ideoita" tulevaan reissuun".

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.