sunnuntai 20. elokuuta 2017

Aika aikaansa kutakin ja uusia tuulia tulossa

Tämän kesän seitsemän lomaviikkona menivät nopeasti. Länsirannikon matkan jälkeen Maikki oli viikon Venetsiassa ystäväperheen mukana ja minä miesystäväni kanssa automatkalla pohjoisessa Saksassa. Siitä matkasta olisi enemmänkin kerrottavaa, niin hieno reissu se oli. Aivan loman lopuksi kävimme Maikin kanssa vielä muutaman päivän Joensuun vierailulla.

Suurin osa kesästä on kumminkin mennyt muuttopuuhissa. Maikki sai lukiopaikan valmistavasta IB-luokasta (international baccalaureate) Gjøvikistä ja on nyt muuttanut sinne kaupunkiin hybeliin eli vuokra-asuntoon omakotitalon alakertaan. Hän tulee asumaan siellä erään toisen tytön kanssa, joka menee nyt samassa koulussa toiselle luokalle.

Minä olen raivannut ja siivonnut taloa ja laitan sen myyntiin syyskuun alkupuolella. Paljon on vielä tekemistä, mutta myyntikuvat on otettu ja kiinteistövälittäjä tekee kovasti töitä muitten asiaan liittyvien asioiden kanssa. En ikinä selviäisi ilman kiinteistövälittäjää pientilan myynnistä täällä.

Tällä hetkellä asun jo suurimmaksi osaksi Lillehammerissa miesystäväni kanssa. Talo ostettiin toukokuussa ja avaimet saatiin heinäkuun puolivälissä. Hänen muuttoaan Bærumista Oslon kulmilta olemme myös tehneet tämän kevään ja kesän aikana.

Tuulan turinat tulee varmaan jäämään ajan myötä historiaan, mutta olen suunnitellut, että avaan uuden blogin, kunhan alan kotiutumaan tänne Lillehammeriin. Mutta ilmoitan kyllä täällä mahdollisen uuden blogini osoitteen, niin halukkaat pääsevät tutustumaan elämääni kaupunkilaisena.

Elän siis jännittäviä aikoja ❤.

Hyvää loppukesää ja alkavaa syksyä!

11 kommenttia:

 1. Kivoja uutisia, lykkyä tykö.

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin ja tytölle opintoihin! Mielelläni seuraisin myös jatkossa elämää kaupunkilaisena siellä.

  VastaaPoista
 3. Sinulle onkin tapahtunut paljon viime aikoina,ja paljon onnea kaikkeen uuteen,ja yhteiselämälle miesystäväsi kanssa.Ja tästä näkee miten aika kuluu muistan kun kirjoitit pikku tyttärestäsi,ja nyt hän jo muuttaa pois kodista.Onnea sdunnon myyntiin ja toivottavasti jatkat uuden blogin muodossa.🌼🌺🌹P.S.Otatko eläimiä mukaan?

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ❤️ Onnea uuteen kotiin ja uusiin tuuliin!

  VastaaPoista
 5. Onpa suuria muutoksia tulossa! Onnea ja iloa uusiin askeliin, Tuula! Jään odotteleman uusia blogipäivityksiä...

  VastaaPoista
 6. Oikein paljon onnea ja rakkautta toivon uuteen elämääsi kaupunkilaisena. On ollut suuri ilo seurata elämääsi siellä upeiden maisemien "vuorella". ❤ Onnellista elämää toivon myös lapsillesi. Toivottavasti löydän myös uuden blogisi aikanaan.

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea talon myyntiin ja uuteen kotiin! Täällä samanlaisia aikomuksia.
  Vaikka Joensuussa käydessä mietin että muutanko näistä maisemista pois...ja käynkö sitten täällä vaan "turistina". Tulevaisuus näyttää :)

  VastaaPoista
 8. Tuula, tule päivittämään uudet turinasi ja lähiaikojen sutinasi. Näitä on ollut kiva lukea. Hyvää joulunaikaa, otahan pikkujoulut rauhallisesti!

  VastaaPoista
 9. Hyvää ystävänpäivää 2018! ♥

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.