Paistoin tänään karppaajan kasvispihvejä. Lihaisan version niistä saa lisäämällä taikinaan joko jauhelihaa tai kanajauhelihaa.
Ohje yksinkertaisuudessaan eli mitä kaapista tänään löytyykään:
4 kananmunaa
suolaa
pippuria
raastettuna seuraavia kasviksia:
kukkakaalia
parsakaalia
porkkanaa
sipulia
ja muita, jos sattuu kaapista löytymään
tomaatteja pieninä kuutioina
siemeniä (minä laitoin tällä kertaa auringonkukkaa)
mantelijauhoa
fiberhuskia, jos taikina meinaa jäädä löysäksi
Kaikki sekaisin ja sitten vaan paistamaan joko paistinpannulla tai lettupannulla voissa kypsäksi.
Hyvää!
Laitan aina, kun kaapista löytyy, kuten totesit, silputtuja yrttejä pihveihin. Usein lipstikkaa, joka on yksi suosikeistani. Sinulla on ihanan aurinkoisia kasvispihvejä :)
VastaaPoistaNäyttää hyvältä.
VastaaPoistaItse en karppaa, joten vaihdan tuon mantelijauhon täysjyväjauhoihin, onnistunee.
OP
Hiidenuhma, kananmunat olivat erityisen keltaisia tanaan ja siksi kai noista pihveista tuli noin ihmeellisen keltaisia.
VastaaPoistaOP, olen tehnyt samoja pihveja aikaisemmin perunaraasteella ja vehnajauhoilla.
Hyvalta kuulostaa.Mina myös kaytan taysjyvajauhoja.Ja usein sellaisia,joissa on eri viljoja ja siemenia.
VastaaPoistaHyvältä näyttävät. Minäkään en karppaa, mutta viljattomalla mennään.
VastaaPoistaNäitä kokeilen.
Millaista tulosta on karppaamalla tullut?
VastaaPoistaKiitti vinkistä.Tuota on kokeiltava soveltaen, taidan laittaa sekaan mausteeksi myös sienijauhoa (suppilovahvero)
VastaaPoistaDette såg godt ut! Skjønte ikke helt oppskriften, men noe lignende skal prøves idag!
VastaaPoista