sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Miksi ei voisi olla useammin perjantai?

Vaikka olen ollut vain vähän töissä tämän syksyn aikana, niin nautin perjantai-illoista yhtä paljon kuin enemmänkin töissä ollessani. Perjantai on viikon "pyhin" päivä ja se pyhitetään perheelle ja kotonaololle. Jotain herkuttelua telkkarin ääreen ja kynttilöitä ja pehmeitä peittoja. Siinä resepti onnistuneeseen perjantaihetkeen.


Sairauspäivitystä: Oslon tuliaisina saatu flunssa ei meinaa asettua. Olin alkuviikon aika huonossa kunnossa. Ja nyt on sitten polvikin(/jalka) alkanut oireilemaan niin, että olin suunnitellut meneväni lääkäriin tiistaina, kun olisi ollut vapaata. Jouduin kumminkin menemään tuskissani päivystykseen jo tänään. Sain nyt tällä kertaa lähetteen selän MR-kuvaukseen. Jospa jalan/polven kivut johtuisivatkin sieltä. Minun mielestäni saisivat tehdä sen tähystysleikkauksen polveen lopultakin. Mutta kipuja kuunnellessa syödään sitten taas särkylääkkeitä oikein mahan täydeltä...

Kaikesta huolimatta mukavaa alkavaa viikkoa! 

9 kommenttia:

 1. Ompa ikävää kun polvi alkoi uudelleen vaivaamaan:( Sinun täytyy pyytää itsepäisesti sitä tähystysleikkausta. Paranemisia flunssasta, samaa täälläkin podetaan ja päivät kuluu lääkkeen voimalla...

  Kaikesta kivusta huolimatta kivaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Liisa, toivottavasti paranet pian flunssasta ja saat nauttia lomaviikostasi!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ikävää, että polvi vaan vaivaa...ja nyt sitten flunssakin...:(


  Mukavaa viikkoa sinullekkin!

  VastaaPoista
 4. Voi, toivottavasti saat apua vaivaasi! Kuulostaa ihanalta tuo perjantain vietto, juuri tuollasesta minäkin tykkään! Hyvää alkavaa viikkoa!!

  VastaaPoista
 5. Perjantai ON viikon paras päivä.
  Kurja, että jalka oireilee. Ystävälläni se johtui selästä, vaikka ensin tutkittiin vaan jalkaa tai polvea. Toivottavasti löytävät syyn pian.

  VastaaPoista
 6. Kurjaa kun polvesi oireilee. Minullakin on polven seutu kipeä,ja joudun tilaamaan ortopedin.Toivottavasti löytyy sinulle kunnon hoito!

  VastaaPoista
 7. Perjantaista pidän minäkin, vaikka eläkkeellä jo olenkin.
  Polvikipu on kurjaa, kokemusta on. Toivottavasti saat apua mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 8. Pikaista paranemista sinne Tuula! Täällä on tällä hetkellä jokainen päivä kuin perjantai :) Ja huominen varsinkin kun mies kotiutuu taas Norjaan. Toivottavasti saat polvesi pian kuntoon...

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia kaikille viesteistä! Olo on parempi, mutta menen minä tuon selän kuvauttamaan. Ei kai ole ihan normaalia, että on tuollaisia kipuja.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.