torstai 13. lokakuuta 2011

Päivän eläinkatsaus

Olen saanut olla ihan itsekseen kotona tänään ja käytin aikani auton kesärenkaitten pesuun ja aloitin pihan raivauksen talvea varten (en ainakaan yhtään liian aikaisin tänäkään vuonna...).

Rambo oli mukana koko aamupäivän. Siitä on hauskaa olla minun seurassa ulkohommissa.


Hevoset saivat minulta porkkanoita. Niistä on mitä ilmeisemmin uskomattoman ihanaa olla kotona. Tykkäävät seurustella meidän kanssa pitkin päivää.


Koira-aitauksessa vasemmalta Dark Russell`s Ebba, keskellä Ebban sisko samasta pentueesta eli Dark Russell`s Embla ja oikealla Ebban ensimmäinen pentu Torpevassfjellet`s Elsa.


Rondegløtt`s Toya oli aamusta metsästyskokeessa ja on sohvalla makaamassa reporankana. Tuomari oli tyytyväinen jänistä ajavaan Toyaan ja siitä tuloksena ensimmäinen sija! Jo kolmas tänä vuonna. Marraskuussa Toya lähtee seuraavaan kisaan tähtäimessä mestaruus eli championat metsästyksessä.


Pässit ovat hepojen kanssa pellolla. Hyvin sujuu yhteiselo. Pojat ovat omana laumanaan ja hevoset kuljeksivat keskenään.


Aurinko paistaa ja lumet sulavat ja minusta elämä on mukavaa juuri tällä hetkellä. Huomenna jatkan pihan siivousta. Mukavaa torstai-iltaa kaikille teille ihanille lukijoille!

12 kommenttia:

 1. Teillä on niin ihania eläimiä! Ja lumetkin näkyy kivasti sulaneen..

  VastaaPoista
 2. Kiitos Yaelian! Minusta on tullut naina kymmenena vuotena taalla todella elainrakas. Lapsuudenkodissani oli vain kissa ja koira.

  Irmastiina, sunnuntaina oli pahimmillaan 15cm. Onneksi ovat sulamaan pain, niin saan raivattua pihasta tavarat lumen alta.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kauniille Toyalle palkinnoista. Viisas koira.
  Tuossa viimeisessä kuvassa taas näkyy teidän upeat maisemanne.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Unelma! Maisemat ovat ihanat minustakin.

  VastaaPoista
 5. Onnen tyttö olet! Itse olen kakarasta saakka ollut eläinrakkaista eläinrakkain ja aina unelmoinut siitä, että aikuisena asuisin maaseudulla ja omistaisin paljon erilaisia eläimiä.
  Mutta kuinkas sitten kävikään.. nyt vanhoilla päivilläni minulla ei kuitenkaan ole muita eläimiä kuin tänään synttäreitään viettävä 15-vuotias kissa. Onneksi on edes se elämäni ilona!

  VastaaPoista
 6. Voi noita teidän ajokorvia, tekisi mieli tulla rapsuttamaan. Ajokoira on sentään oikea koira.

  OP

  VastaaPoista
 7. Huokailemaanhan nuo kuvat saa - monestakin syystä: ihania eläimiä, upeita maisemia, leppoisaa tunnelmaa.

  VastaaPoista
 8. Mie oon kyllä kade sulle kun sie voit pitää eläimiä, olispa mullakin tuollainen mahdollisuus. En tiennytkään että teillä oli myös kissa, on tainnut jotenkin ohi mulla mennä. Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 9. Blogistani löydät jotain sinulle kuuluvaa :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi, kylla aina valilla muistan kuinka onnellinen olen.

  OP, olen minakin oppinut niista pitamaan tassa vuosien varrella.

  Sirkku, elama ei ihan aina yhta leppoista ole ja tyota tilalla riittaisi ilman toista palkkatyotakin. Mutta juuri nyt en vaihtaisi mihinkaan muuhunkaan :).

  Liisa, onhan tama olo elainten kanssa erilaista kuin joskus aikoinaan ilman elaimia.

  -N-, kiitos kunniasta. Yritan saada tehtya naita tunnustuksia piakkoin.

  Hannele, eikos olekin :).

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.