sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Joko teillä on tehty pipareita?

Meillä on! Maikki on innokas leipoja ja Rema1000:n valmis piparitaikina houkutteli sunnuntaileipomiseen :).


Nyt meillä tuoksuu kivasti joululta. 

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, teiltä löytyy valmista piparitaikinaa.
  Täältä Kööpenhaminasta en (vielä...) ole löytänyt sellaista. Ja nämä täkäläiset jouluiset brune kager´itkin ovat jotenkin oudon makuisia.
  Pyysinkin miestäni, joka on menossa Ruotsiin ensi viikolla, ostamaan OIKEITA pipareita. KUNNES läheisestä laatikkokauppa Netosta löytyi ruotsalaisia pipareita. Pakkauksessa lukee suomeksi "sydänpiparkakkuja" ja ne maistuvat ihan oikeilta.
  Oikein makoisia piparituoksuisia ja -makuisia joulunodotuspäiviä.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun Maikki tykkää leipoa! Toistaiseksi tein viime viikolla raakapipareita,joista postasin ruokablogiinin.Tarkoitus on vielä tehdä yhteen juttuun oikeitakin pipareita,mutta meillä ei ole valmista piparitaikinaa ja siirapin joudun korvaamaan taatelisiirapilla,mikä toimii siinä ihan hyvin:-)

  VastaaPoista
 3. Oih, teillà on aloitettu ajoissa :D
  Olisipa tààllàkin piparitaikinaa tai edes mausteita, joista voisi piparitaikinan vàsàtà....niin ja ilmasto, joka pitàisi piparit kovina, tààllà ne nimittàin kostuu ja tulevat pehmeàksi. Piparitalokin hiljalleen painui kosteudesta kasaan ja sokeriliimani suli, eh.

  VastaaPoista
 4. joo, pipareita vois ruveta itekki pikkuhiljaa paistelemaan. Perjantaina käytiin paikallisesta IKEAsta purkillinen ruotsalaisia, ja ne oikeestaan meni melkeen saman tien. Elikkä hyviä oli neki, mutta kyllä ite leipominen on IHANAA!

  VastaaPoista
 5. Aikaisemmin meilläkin leivottiin pipareita, mutta nyt ostetaan. Lapset ja lastenlapset olivat innokkaita leipureita, ihnia muistoja on jäänyt niiltä ajoilta. :)

  VastaaPoista
 6. Joo, perjantaina teen tytoille taikinan ja lauantaina leivotaan!!

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.