sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Ahkerana kohti adventtia

Viime lauantaina alkanut neulomismania on vaivannut koko viikon. Viikko oli rauhallisempi työrintamalla: keskiviikkona pidin taas virkavapaapäivän ja torstaina olin 4,5 tunnin kurssipäivällä. Joten näitä nopeita neulomuksia on taas entinyt puikottamaan isoilla puikoilla.

Kuvassa pörrökaulaliina, Maikin uusi pitkämallin pipo ja parit huovutusta (ja peukaloita) vailla olevat lapaset. Lapasparin ehtii neulomaan melkein valmiiksi yhdessa illassa, joten eivät nämä mitään suuria tekemisiä ole.


Mitähän järkyttävän kipeät hartiat tästä maniasta taas tykkäävät... olen nyt parin viikon ajan joutunut ottamaan tabletin Ibux600 joka iltapäivä töistä kotiin tultua... (eli säryt alkoivat jo ennen neulomista).

5 kommenttia:

  1. Tarpeellisia kylmäntorjuntaan tarvittavia neuleita.
    oikein suloista joulunpunaista lankaa toisissa lapasissa. Tykkään.

    VastaaPoista
  2. Neulomisen väliin hieman hartia jumppaa kenties? Lapasia tarvitaankin, täällä pakkasta -14°

    VastaaPoista
  3. Sinàhàn olet nopea kutomaan. Italialainen neuolontatyyli on erilainen. Siinà ehkà hartiat sààstyisi, mutta se on hitaampaa (itse tiedàn kuinka toimii, mutta minun tekemànà aivan suuuuperhidasta...pysyttelen suomalaisessa hyvàssà tavassa )

    VastaaPoista
  4. Hyvää ekaa adventtia! Ajatella, että tämäkin vuosi on jo niin pitkällä. Oletpa ollut ahkera kutoja. Itse en niskojeni takia enää pysty ja monta keskeneräistä työtä löytyy tuolta jostain ...

    VastaaPoista
  5. Hienoja neuleita olet tehnyt! Olen aika huono itse noita tekemään,ehkä kun tästä kylmenee...Toivottavasti hartiat voi jo paremmin,tee hartialiikkeitä välillä.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.