perjantai 7. joulukuuta 2012

Tässä ne nyt on ;)

En ole saanut luettua yhtään kirjaa viimeisen Harry Holeni (siis se Jo Nesbøn dekkarisarja) luettua. Olen odotellut, että jatkokirjat ilmestyisi jostain vaikka kirjavaihdon myötä. Vaan nyt en jaksanut enää odottaa ja kun tuo joululomakin lähestyy, niin tilasin kolme uupuvista kirjoista AdLibriksen kautta. Tämä olkoon joululahjani itselleni :). Melkein 2000 sinua Harry Holea!!! Mitä muuta ihminen voi itselleen toivoa?


Tämä viikonloppu menköön Nesbøn seurassa sohvalla. Hyvää viikonloppua teillekin!

18 kommenttia:

 1. En ole koskaan vielä lukenut Nesboa. hepreaksikin häntä on käännetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut minäkään ennen kesää ja nyt olen aivan ihastuksissani! Kyllä kannattaa ehdottomasti lukea! Suosittelen lämpimästi!

   Poista
 2. Pitääpä tutustua! Hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista
 3. Montako noita Harry Hole-kirjoja on? Ovat olleet myyntilistojen karjessa taalla, ainakin Punarinta, Nemesis ja joku "Devils star" jonka nimea suomeksi en tieda. Ja myos joku Tohtori Proktos lastenkirja(?).

  En ole viitsinyt yrittaa hepreaksi lukea, liian hidasta. Hepreaksi lukemisen "ilon" saasta vain israelilaisten kirjailijoiden teoksille.
  No Leijapojan taisin myos lukea hepreaksi, kun ostin isannalle, ja pari Victoria Hislopin kirjaa samasta syysta.

  Luetko sina kirjoja myos norjaksi? Miten se sujuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on yhdeksän. Lepakkomies, Torakat, Punarinta, Suruton, Veritimantit, Pelastaja, Lumiukko, Panssarisydän ja Aave. Mutta tämän Hole-sarjan lisäksihän Nesbø on kirjoittanut paljon muitakin kirjoja, esim lastenkirjoja ja on muusikko. Monitaituri siis.

   Olen lukenut paljon kirjoja norjaksi. Ihan hyvin se jo menee. Mutta kesällä tajusin, että tuolta AdLibrikseltä pystyi tilaamaan suomalaisia kirjoja, jotka lähetetään täältä Norjasta eli postikulut pienet. Nämä taisi joulun kunniaksi tulla ilman postikuluja.

   AdLibris myy netissä kirjoja ainakin Pohjoismaissa.

   Poista
 4. Ja kiva kun voit tilata suomlaisia kirjoja netista! No, tietysti tannekin voi mutta postikulut on ihan jarkyttavat! Katsompa ensi kuussa, josko suomalaisessa kirjastossa olisi tarjolla Nesbon tuotantoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö löytyisi mitään Israelissa toimivaa nettikirjakauppaa, joka myisi kirjoja muillakin kieleillä? Minä tajusin tuon AdLibriksen ihan vahingossa.

   Poista
 5. Onnea hyvästä joululahjasta. Harry on ihku:) Olen vähän kade sulle. ps. oletko Camilla Läckbergin kirjoja lukenut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä lukenut hänen kirjojaan, mutta olen kaikessa vähän jälkijunassa. Aivan kuten näissä Nesbøissäkin ;).

   Poista
 6. Yks huono puoli noissa Nesbön kirjoissa - mun on luettava ne kerralla - valitettavasti ei aina onnistu mutta usein jos illalla aloitan niin vielä aamu neljältä luen ja sitten seuraavana päivänä saakin olla silmät ristissä. Nykyään aloitankin vasta perjantai-iltana niin sunnuntaiaamuyöstä urakka on yleensä hoidettu! Onneksi mies hoitaa lapsen ja ruuan, on huomannut etten ole ´tässä maailmassa´ lukiessani. Pari viikkoa sitten sain uusimman luettua ja saas nähdä vieläkö Harry Hole palaa kuvioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D.

   Jos muistan ihan oikein, niin Nesbø on sanonut, ettei Harry minnekään katoa vaan palaa takaisin ;).

   Poista
 7. Mullakin on tuolla hyllyssä se ensimmäinen Nesbö lukematta, taidankin lukea sen seuraavaksi!

  VastaaPoista
 8. AdLibris on hyvä ostospaikka! Itse tilailin sieltä usein kirjoja silloin kun vielä asuttiin Suomessa. Kilpailukykyiset hinnat ja nopsa toimitus :)

  Jo Nesbon kirjoja en ole lukenut, mutta tekisi kyllä mieleni kokeilla. Niitä on vissiin englanniksikin käännetty, muistelisin nähneeni niitä kirjakaupoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä minä sain sinunkin kirjasi ;). Se toisin odottaa lukemista. En saanut rauhaa Harry Holelta, oli pakko saada ne kirjat ja lukea ne nyt ensin :).

   Jo Nesbøhän on huippusuosittu Englannissakin!

   Poista
 9. Juu, Harry Hole on huippu! Mulla oli sama ongelma niiden kuin Stig Larssoninkin kirjojenkin kanssa: välillä tuntui kuin ois pitänyt säästää lukemista ettei vaan sivut lopu kesken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain Arilta vaihdossa Stieg Larssonit, mutta nekin on vielä lukematta, kun olen tuon Harry Holen lumoissa ;).

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.