torstai 27. joulukuuta 2012

Olen taas neulonut lapasia...

Aina välillä iskee neulomisinnostus. Olen nyt vapaalla ollessa neulonut ja huovuttanut taas näitä lapasia. Neljä paria on tullut tikutettua. Yhdet ehdin antamaan joululahjaksi. Takimmaiset ovat minulle itselle ja etummaiset Maikille. Näissä ei sormet palele. Täytyy kai huomenna käydä kaupasta lisää lankaa.


12 kommenttia:

 1. tosi nättejä ja kivoja lapasia! Ja lämpimiä! En ole koskaan itse kokeillut tuota huovutussysteemiä, vaikka olenkin sitä suunnitellut jo pitkään. Onko tuohon olemassa jokin ihan oma lankansa täällä Norjassa (Suomessa sellainen on) ja minkä nimistä se mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokeillut monia lankoja, mutta kaikkein parhaaksi olen todennut näihin lapasiin Europrisin Artic`n.

   Poista
 2. Hienoja ovat. Eikös se konehuovutuksen jälkeen ole pesukone puhdistuksen tarpeessa? Itse tein kintaat tunisialaisella virkkauksella, ja nekin ovat kivat, varmuuden vuoksi tein vain itselle. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oikeastaan. Olen huovuttanut paljon lapasia tällä koneella, eiä edes nukkasihtiin tule juuri mitään. - Tunisialainen virkkaus, täytyypä googlettaa :).

   Poista
  2. Vau, kävin katsomassa tuubista ja siinähän täytyy olla semmoinen erikoinen virkkuukoukku. Mistähän semmoisia saa?

   Poista
  3. :) ostin Suomesta sellaisen kaksipäisen virkkuukoukun kun viimeksi kävin :) Mullakin suunnitelmissa harjoitella tuo menetelmä...Saisikohan netistä tilattua - luulisi? Tai voin tuoda kun käyn Suomessa tammikuussa... Ehkä niitä saa täältäkin käsityöliikkeistä? Lillehammerissahan on ainakin yksi iso käsityöliike?

   Poista
  4. Dokassakin on käsityöliike, pitäisi kysyä sieltä. Vaan tuo onkin mulle ihan uusi tuttavuus. En ollutkaan koskaan aikaisemmin nähnyt tuollaista.

   Poista
 3. Sinapa olet ollut ahkera. Mina ostin kesalla Suomesta huivilangat, mutta tuolla ne edelleen keraa polya nurkassa. Typerat palapelit ovat vieneet toistaiseksi taman askarteluajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tämä neulominen on semmoinen sesonkihuvi. Joskus neulon ihan hulluna ja sitten voi mennä vuosi-vuosia, etten neulo mitään.

   Poista
 4. Sinä olet neulonnut monet lapaset - nuo huovutetut ovat niin lämpimiä :D

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.