lauantai 8. joulukuuta 2012

Barcelona (Live) - Freddie Mercury & Montserrat Caballé - 1988Minkä suuren taiteilijan maailma menettikään aikoinaan Freddie Mercuryn kuoltua...

10 kommenttia:

 1. Mukavaa lauantaita ja joulun odotusta♥

  VastaaPoista
 2. Montserrat Caballe olijuuri eilen Saksan televisiossa, puhuu hyvin saksaa ja täyttää ensi vuonna jo 80v, upea taiteilija hänkin.

  VastaaPoista
 3. Oon todella samaa mieltä, että maailma menetti suuren laulajan 1992. Olisi se mielenkiintoista tietää mitä Freddie Mercury tänä päivänä laulaisi... Onneksi Queenin musiikki on jäänyt elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ihan sama mitä laulaisi, kun lavasäteily oli semmoista luokkaa, ettei toista samanmoista ole jälkeensä tullut ;). Mutta todellakin olisi mielenkiintoista tietää mihin suuntaan musiikki olisi hänen myötään kehuttynyt.

   Poista
 4. Näin on...Montserrat Caballe on myös hyvä klassinen laulaja,mieleen tule "Hijo de luna",joka on niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ajattele kuinka nämä kaksi taiteilijaa täydensivät toisiaan tuossa Barcelona-laulussa.

   Poista
 5. Queen oli mullekin joskus tosi iso juttu, oikeastaan ensimmäinen varsinainen lempibändi kiitos kaverin isoveljen:). Ja Freddie Mercuryn kuolemma itketti, vaikka en silloin enää niin Queenia kuunnellutkaan. Hieno laulaja! ps. Queenista tuli muuten hyvä dokumetti telkkarista joku aika sitten, mutta en muista kuollaksenikaan, oliko se Suomessa vai täällä Norjassa... olisiko ollut nyt kesällä Suomessa Teema-kanavalla... mahtaisiko löytyä vielä netistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muistelen nähneeni jonkun dokumentin Queenista, joten olisikohan se ollut täällä.

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.