perjantai 15. elokuuta 2014

Takaisin töissä

Tänään oli suuri päivä, sillä palasin takaisin töihin kesä/sairasloman jälkeen. Oikeastaan en ollut poissa kuin pari viikkoa pitempään kuin muut kesän alussa. Tämä opettajien työaikalaki kun vielä ainakin takaa seitsemän ja puolen viikon poissaolon työpaikalta kesäaikaan. (Nyt on tosin niin, että Opettajaliitto on konfliktissa Kunnan työnantajapuolen kanssa, joten eipä tiedä miten opettajien työaika tulee muuttumaan. Osa opettajista on jo ollut lakossa, eikä sopimusta näytä syntyvän ja lakkoilevien opettajien määrä lisääntyy... Mutta se on ihan toinen juttu.)

Minulle tuo kesä aiheutti vielä sen, että lomaa siirtyi neljä viikkoa talvelle... Vaan milloinkas semmoista määrää lomaa enää ottaa? Minä kun tykkään ihan oikeasti työstänikin niin, etten juuri halua olla sieltä poissa. Nytkin olen vielä osa-aikaisesti sairaslomalla ja teen vajaata viikkoa, vaan taidan mennä maanatainakin töihin, vaikkei tarvitsisi. En aio osallistua tietenkään opetukseen, mutta voinhan minä suunnitella tulevaa opetusta ja osallistua kokouksiin. Ja ennen kaikkea siivota työpöytäni, kun se jäi tekemättä ennen kesää.

Arki alkakoon! Mutta ennen sitä: Oikein hyvää viikonloppua kaikille! 5 kommenttia:

 1. Hienoa, että voimat palailevat ja jaksat olla töissä, tunnet siitä myös iloa.

  Lempeää viikonvaihdetta Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Niin, hellekesä meni. Täällä on sadellut muutamina päivinä ja hellekausi loppui. Ihan Luojan siunaama on ollut tämä vuosi. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa työhönpaluuta Tuula ja oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. On tosi hieno juttu, että työ on niin mukavaa, ettei edes lomia halua pitää :) Tosi kadehdittava työpaikka. Harvoin kukaan sanoo noin, vaan aina päinvastoin. Hieno juttu tuokin, kun voi olla osa-aikaisena sairasloman jälkeen, niin ei käy liian raskaaksi työssäolo.
  Kaikkea hyvää sinulle sinne ja kaunista syksyn alkua!

  VastaaPoista
 5. Kiva kun tykkäät työstäsi noin paljon! Mukavia työpäiviä sulle :-)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.