sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Lähiruokaa

Meidän kylällä on ikivanha mylly, joka toimii joen vieressä. Siellä on myös saha. Alue on oikeastaan museona, mutta niin sahaa kuin myllyäkin käytetään ainakin kesäaikaan. Heinäkuun alussa siellä on aina Grønvold-dager tapahtumineen. Tästä pääset museon kotisivuille, jotka tosin taitavat olla vielä vähän alkutekijöissään.

Myllyn tuotteita saa ostaa lähikaupasta. Ja ihan vanhanaikaisesti paperipusseissa. Tällä kertaa ostin ohrajyviä.



Laitoin jyvät likoamaan veteen yöksi ja nyt aamutuimaan keittelin sitten puuron maidon kanssa.

Oli muuten hyvää. Maistuis varmaan sullekin!


3 kommenttia:

  1. Oi voi että maistuisikin! Olen viimeksi saanut lapsena äidin uunissa kypsytettyä ohraryynipuuroa.

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva kun on tuollainen mylly ihan lähellä:)

    VastaaPoista
  3. OI ohrapuuro on ihanaa. Parhaan ystäväni mummo ja vaari sitä aikoinaan keittelivät. Nam:) sulle on kahvikutsu mun blogissa:)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.