lauantai 16. tammikuuta 2010

Uusin suosikkini

Anywheretv.


Sieltä katselen suomalaisia telkkariohjelmia ihan reaaliaikaan ja ihan ilmaiseksi. Ihana!

Mikä on sinun suosikkisivusi?

7 kommenttia:

 1. Tämähän on hyvä,kiitos linkistä.Mulla on maksullinen tv.kaista.fi käytössä kesäkuun loppuun saakka,mutta sen jälkeen voiskin käyttää tätä!

  VastaaPoista
 2. Mutta eihän se olekaan ilmainen! Rekisteröidyin ja sehän on maksullinen!

  VastaaPoista
 3. Siis tulee tv ruutu mutta mitään ei näy eikä kuulu.Tv.kaista sen sijaan toimii moitteettomasti,mutta on maksullinen.

  VastaaPoista
 4. Ei maksa, jos katsot reaaliajassa Yaelian. Rekisteroidyt ja menet kohtaan ohjelmat. Sielta vaan valitset haluamaltasi kanavalta sen ohjelman, mita haluat katsoa reaaliajassa. Nain teen ainakin mina. Yritapas ja kerro onnistuitko!

  VastaaPoista
 5. Ei vaan näy,vaikka yritin vaikka miten.Yritin kahdella eri selaimella,(chrome,explorer) mutta kummassakin sama. Tulee tv ruutu esille,mutta vain se lainamainos ja ei ääntä. Kirjoitin sinne asiakaspalveluun ja kysyin syytä. Tein just oikein mutta ei toimi mulla:-( ja kaikki muut nettivideojutut toimii ilman ongelmia,mutta tämä ei.

  VastaaPoista
 6. No voi harmi. Mina olen ollut aivan onnessani, kun olen saanut katsoa kaikkia ohjelmia silloin kun ne katsoo Suomessakin. Mulla on Firefox, jos se selaimesta on kiinni...

  VastaaPoista
 7. Kiva löytö, kiitoksia. Jotta toimisi, niin omalla koneella pitää olla Adobe Flash Player. Ainakin pääsin sisälle, nyt vaan oottelen ohjelmia jotta voisin tarkistaa näkyykö mitään (yöllä ei ollut mitään).

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.