lauantai 9. tammikuuta 2010

Lauantain puuhia

Kävimme tänaan Maikin kanssa Lillehammerissa Maihaugenissa. Mehän hankittiin sinne vuosikortti joulumarkkinoilla käydessä. Käymme mielellämme joko ulkoilemassa siellä museoalueella tai sitten katselemassa näyttelyitä sisällä. Todella mukavaa. Yksi pysyvistä näyttelyistä on retki läpi Norjan historian alkaen jääkaudesta. Toisessa on esimerkiksi käsitöitä (esim puutöitä) Gudbrandsdalenin alueelta. Lisäksi on vaihtuvia näyttelyitä.

Unohdin tietenkin kameran kotiin... Mutta kotona otin kuvan ostamistani korteista.


 

Ostin kortteja, koska liityin vähän ennen joulua mukaan postcrossing:iin. Nyt täytyy olla sitten aina varastossa muutama kortti, että pääsee esittelemään tätä hienoa maata.

Tällä viikolla sain itse kortteja Italiasta, Slovakiasta ja Saksasta:Laitoin toivomukseksi lammas-kortteja, mutta ne eivät olekaan varmaan niin yleisiä muualla maailmaa... ;).

12 kommenttia:

 1. Tuohan on kivaa,kun tulee postikortteja eri maista!

  VastaaPoista
 2. Lauantai terveiset Cairosta!
  Nyt helpotti kun ei ole enaa se kuvajuttu vaivana. Voin taas bloggailla normaalisti...

  VastaaPoista
 3. Yaelian, sepa tassa hauskaa onkin, kun ei koskaan tieda mista on postia tullut, kun postilaatikkoon kurkistaa! Nykyisin on niin vahaista minkaanlaisen tavallisen postin saaminen.

  BLOGitse, mulla meni vahan sivu suun koko kuvajuttu, kun en ehtinyt tyon ja pakkasten takia kunnolla keskittymaan naihin blogijuttuihinkaan, kuten mihinkaan muuhunkaan normaaliin elamaan. Aika meni "eloonjaamistaisteluun" :). Ajattelin tutkailla sita sinun juttuasi paremmin nyt viikonloppuna. Mutta hyva kun se on selvinnyt nyt!

  VastaaPoista
 4. ei sita juttua voi enaa tutkia koska olen deletoinut postauksen koska vastapuoli hoiti oman osuutensa! Se siita!

  VastaaPoista
 5. No hyva niin. Kavin tuolla suomalaisen blogisi puolella ja siella oli viela siita jotain. joten sain ainakin jonkinlaisen kuvanm jutusta :). Tuota olen monesti miettint, etta mitahan kuvia tanne voi laittaa. Laheisista en laita kunnon kasvokuvia ainakaan.

  VastaaPoista
 6. Pitäisiköhän liittyä Postcrossingiin niin saisin lähetettyä sinulle irlantilaisia lammaskortteja ;o) Täällä niitä riitää.
  Mukavaa lauantai-iltaa!
  Heljä

  VastaaPoista
 7. Postcrossing vaikuttaa hauskalta. Miten se toimii?

  VastaaPoista
 8. Postcrossing on koukuttavaa! Olin mukana parinsadan kortin verran.

  VastaaPoista
 9. Heljä, voit sina lahettaa mulle lammaskortteja muutenkin ;)!

  Susanne, tuossa postcrossing linkissa on tarkat ohjeet. Mutta lyhyesti nain: rekisteroidyt postcrossing sivuilla, saat aluksi 5 osoitetta, jonne lahetat kortin, kun nama alkavat ilmoittaa, etta kortit ovat saapuneet, niin alat itsekin saamaan kortteja vahan sielta sun taalta. Ja saat lisaa ositteita. Aika hauskaa. muuten ilmaista, mutta kortit ja niiden lahettaminen maksaa tietenkin :).

  Susadim, sina olet siis ollut tassa mukana!

  VastaaPoista
 10. Harrastan myös postcrossingia ja se on erittäin hauska harrastus. Myös lapset tykkäävät katsella kortteja. Juuri lähetin kortit Hollantiin ja Japaniin.
  Happy postcrossing!!!

  VastaaPoista
 11. Mä olin kanssa mukana Postcrossingissa jonkin aikaa, ihan kivaa oli. Olen muistaakseni lukenut jostain et on kaikkein suosituinta Suomessa!

  VastaaPoista
 12. Tuo postcrossing kuulostaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.