keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Tuhannet lampimat kiitokset BLOGitse!!!

Jokin aika sitten juttelimme taalla kuumavesipullosta. Taman vuoksi kyseli BLOGitse osoitettani.

Tanaan toi posti laatikkoon asti taman ihanuuden:Siis tuossa mustassa pussissa oli kauralla taytetty tyyny. Sita kun mikrossa lammittaa ja hartioille tai muualle laittaa tai sankyynsa illalla mukaan ottaa, niin olo on aivan ihana. Ja se on todistettu, koska heti toista tultua lammitin sen ja laitoin tyon raskaan raatajan hartioille, siis omilleni! Ja olo on nyt ihanan rentoutunut. Ehkapa en saakaan lahes joka iltaista paansarkyakaan tanaan.

Tonttuna toimi WINDY of Finland.

Siis tuhannet tuhannet kiitokset BLOGitse!!! Et osaa aavistaakaan kuinka onnelliseksi tulin tasta lahjastasi! Siis edelleenkin ihmttelen: minulle, taysin tuntemattomalle...

7 kommenttia:

 1. Olipa kiva yllätys! Juuri tänään katselin luomumarketissa kuumavesipulloja,mutta niihin kuulemma ei saa laittaa kiehuvaa vaan lämmintä vettä.Mulla on myös sellainen mikrossa lämmitettävä jyviä sisältävä tyyny,mutta kun ei enään ole mikroa niin ei oikein voi lämmittää,se onkin ainoa mikron puuttumisesta löytyvä negatiivinen puoli...

  VastaaPoista
 2. Yaelian, saisikohan sita lammitettya millaan muulla tavalla, mietin mina. Laittaa vaikka jonkin lammityslaitteen viereen joksikin aikaa. Kyllahan jyvat vetavat varmaan lampoa itseensa sillakin tapaa. Tai mistas sen tietaa ennenkuin kokeilee.

  VastaaPoista
 3. Ihanan lahjan sait.
  Minulla on jyväpussi iltaisin mikrossa lämpenemässä ja uni tulee, kun jalat pysyvät lämpiminä.

  VastaaPoista
 4. Unelma, siis aivan ihana tuo pussi on. Mulla ei edelleenkaan koske paahan, vaikka olen talla viikolla siita joka ikinen ilta karsinyt. Kohta lammitan sen ja lahden peiton alle koisimaan :).

  VastaaPoista
 5. Todella fantastinen lahja, onnea vaan!

  Meilla on noita kuuvavesipulloja joka lahtoon, karvalla, kankaalla yms. Niita myydaan taalla paljon, samoin lammitettavia patjanalustoja, jotka toimivat sahkolla, ovat siis lakanan alla.

  VastaaPoista
 6. JIPPII! Pukki oli ajoissa!
  Se mika tuossa tuotteessa on ihanaa on KOKO. Se on niin suuri, etta se peittaa ihanasti koko ylaselan.
  Itse olen vaipunut samanlaisen tyynyn lammolla koomaan koko viikon!

  Hyvaa oloa keholle ja mielelle! niinhan se slogani kai oli...

  VastaaPoista
 7. Ihanan lahjan sait! Mäkin olen päättänyt että hankin tuommosen sitten kun mulla on mikro! Ostin niitä joululahjoiksi pari vuotta sitten.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.