torstai 31. joulukuuta 2009

Onnellista Uutta Vuotta!


Glitterfy.com - Glitter Graphics


Ollaanko tieristeyksessä vai jatkuuko elämä samaan malliin kuin ennenkin?

Toivotan teille kaikille mielenkiintoista uutta vuotta!

Edit. 
Niin tuli mieleen justiinsa, etta nyt on sitten aikaa pikkuisen yli vuosi kerata matkakassa Hawaiille. Vuonna 2011 taytan 50v ja paatoksena/haaveena on viimeiset 20 vuotta ollut viettaa viisikymppiset tuolla ilmeisesti aivan ihanalla saarella.  Nyt otankin sitten vastaan hyvia ideoita saada matkakassa kasaan. Nyt se nayttaa nollaa... On mulla ne rahat olleet kasassa jo pariinkin otteeseen, vaan aina on tullut jokin yllattava meno (esim. auton hirvittavan kallis korjaus) ja rahat ovat kadonneet tililta.

12 kommenttia:

 1. Olen tylsa ja kaytannollinen.
  Laske paljonko tarvitset matkakassaan rahaa.
  Jaa saastettavien kuukausien maaralla > saat summan jonka laitat sivuun joka kuukausi tilille johon ET koske ennen reissua! :)

  Mukavaa vuodenvaihdetta
  ja
  kaikkea hyvaa tulevalle vuodelle!

  VastaaPoista
 2. Jännittävä nähdä mihin suuntaan nyt sitten poukataan? Toivottavasti sinä ainakin noin vuoden päästä sinne Havaijille, ei muuta kuin ahkerasti säästämään. Perustat vaikka iloisen lammassirkuksen ja keräät pääsylipputuloja... ^^
  Mutta sitä ennen vietetäää Mukava Uusi Vuosi 2010!

  VastaaPoista
 3. OIkein Hyvää Uutta Vuotta sinulle Tuula ystäväin ja toivottavasti saat matkarahat kerättyä Hawaijin synttärimatkaa varten.En nyt tässä keksi juuri mitään,mutta ehkä jotain lammasaiheista kuten tuolla Tuuluskakin mainitsi....

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ja upeaa vuotta 2010 sinne Norjan maisemiin täältä satujen saarelta.
  Itsekin pitäisi kai alkaa omia vuoden 2011 viiskymppisiä säästämismielessäkin ajatella... On se häämatkakin Trinidad ja Tobagoon vielä tekemättä ;O)

  Iloista iltaa!
  Heljä

  VastaaPoista
 5. Ilon ja onnen täyttämää vuotta 2010!

  Minä lupasin viedä läheiseni 60- vuotispäiville Islantiin; kai matkakassaa kannattaisi jo alkaa kerryttämään minunkin. En tiedä, miten muuten se onnistuisi kuin säästämällä tai omaisuutta myymällä.

  VastaaPoista
 6. Yleensä siinä käy juuri noin, että kun rahaa on saanut säästettyä ilmestyy oitis pakollinen rahareikäkin. Mikä on tietysti onni sekin että pystyy sitten sen reiän täyttämään.
  Mutta toivotan nyt kuitenkin reiätöntä uutta vuotta ja onnea säästämiseen!

  VastaaPoista
 7. Oikein Hyvää Uutta Vuotta Tuula !

  VastaaPoista
 8. Hyvää Uutta Vuotta! :)

  VastaaPoista
 9. Eipä ole mulla vinkkiä matkakassan kartuttamiseen, mutta Havaji on IHANA! Mulla oli v. 1998 onnea, kun miehellä oli työmatka Honolulun Waikikiin, eli pääsin siinä siivellä. Kongressin jälkeen pidimme 2 viikon loman ja lensimme saarelta toiselle. Oahu ei saarena ollut niin erikoinen, kuuluisan Waikikin rannan voi jättää näkemättä, uidessa meinasi koko ajan lyödä polvensa johonkin isoon kiveen.
  Mutta Big Island on suurenmoinen, Maui myös kiva. Kauia ei ehditty katsoa.

  VastaaPoista
 10. 50 taytetaan vaan kerran, joten sita kannattaa juhlia. Minulla on vaan puolitoista vuotta siihen etappiin. Suoraan sanoen ajatus kauhistuttaa. Havajille asti tuskin viitsin matkustaa, inhoan pitkia lentoja.
  Blogitsen ohje taitaa olla aika lahella oikeaa.

  VastaaPoista
 11. Hyvää uutta vuotta! Mullakin on aina ollut haaveissa Havaijin matka. Toivottavasti saat matkakassan kasaan!

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.