torstai 3. joulukuuta 2009

Piikillä

Kavin minakin sikapiikilla, kun tyonantaja kehotti ja maksoikin sen meille. Muuten se maksaa taalla 100 kruunua.

Heti piikin jalkeen meni piikitetty kasi tunnottomaksi ja on sita edelleen, muutama tunti rokotuksesta. Olo on muutenkin hutera. Mutta se voi johtua siita, etta takana on pitka tyopaiva kokouksineen, enka ole viela ehtinyt edes syomaan. Paahan taitaa ryhtya jomottamaan myos.

Massapiikitys oli jarjestetty tehokkaasti. Ilmottautumisia otti vastaan kolme henkiloa. Muutaman minuutin odotuksen jalkeen piikille ja sitten auditorioon odottelemaan 20 minuuttia sivuvaikutuksia ja katselemaan lastenfilmeja.

Hyvin ovat taalla meidan kunnassa nama jutut jarjestaneet.

Edit. Niin tasta piikista on oltu taallakin muuten kaikenlaista mielta. Mina altistun tyossani kaikenlaisille tartunnoille, enka oikeastaan ajatellut montakaan kertaa ennenkuin paatin, etta kayn piikilla. Enka ole jaksanut osallistua enaa keskusteluun rokotuksen puolesta/vastaan. Eli katsotaan kuinka eukon kay...

Edit lauantaina: Mulle tuli siis kuume perjantaina ja olin todella huonossa kunnossa. Ajattelin jo kaiken menneen ohi, mutta tanaan nousi taas kuume iltapaivasta ja joka paikkaa kolottaa...

11 kommenttia:

  1. Minä vielä mietin tuota piikin ottamista...kauanko kesti ennenkuin käsi palautui?

    VastaaPoista
  2. Yaelian, nyt on kasi normaali. Nelja tuntia on suunnilleen piikista. Olo on muutenkin ihan tavallinen.

    VastaaPoista
  3. Mina en uskalla, kun reagoin raakaan kananmunaan. Lapset saivat sen maanantaina, ja kuopuksella oli tiistaina paansarkya ja vasy...ei muuta. Tytsylla ei mitaan.

    Taalla sen saa kuka vaan haluaa, eika se maksa mitaan.

    VastaaPoista
  4. Ebru, taalla ainakin on tarjolla myos rokotetta ilman kananmunaa. Mulla ei vielakaan koske paahan... Mutta toissa on odotettavissa hirmuinen paiva, joten saattaa se paansarky iskea.

    VastaaPoista
  5. Minulla on ongelma rokotteiden sailontaaineen thimerosalin vuoksi. Sitahan on myos piilolinssiaineissa, ja aikoinaan kehittyi allergia siihen.

    VastaaPoista
  6. taalla ei piikittelysta tietoakaan...
    Toivottavasti kaikki jatkuu normaalina eika mitaan sivuvaikutuksia enaa tule.
    Perjantaita!
    ai, niin. Sinahan otit heti aamusta tanssiaskeleita, et kovin sivuvaikutteinen voi olla! :)

    VastaaPoista
  7. Toissa nousi sitten kuume, lahes 39. Ja pakko oli olla paikalla, kun ei loytynyt enaa sijaista taloon. Talon kahdeksasta tyontekijasta oli vain kolme paikanpaalla... Nukuin tyopaikalla sohvalla lahes kaksi tuntia keskella paivaa ja otin vahvan sarkylaakkeen. Ja sitten ei kun baanalle takaisin... Sairasta.

    VastaaPoista
  8. Minä taidan olla jo niin vanha että ei taida piikkiä tulla . En kyllä ole seurannut tarkemmin .
    Kyllä kai se piikki on tarpeellinen .

    VastaaPoista
  9. Enta nyt - mika tilanne?
    huh, jos terveyden takia piikittaa ja tulee sairaaksi...
    toivottavasti vain ohimeneva kuumepiikki!?

    VastaaPoista
  10. Toivottavasti käsi voi jo paremmin!! Meillä poika meni vasta nyt kahden ja puolen viikon jälkeen kouluun, joten possunuha on topakka tauti ja Tamiflu lääke oli meille vielä pahentava tekijä. Onneksi epidemia tuntuu tällä erää helpottavan.

    VastaaPoista
  11. Valiaikatiedotus:

    Ei minulla taida olla kuumetta enaa. Herasin juuri. En nuku koskaan nain myohaan tavallisesti. Kasi on edelleen arka eika sita voi nostaa ylos.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.