maanantai 28. joulukuuta 2009

Ensimmäisen kerran

No nyt lopultakin kaivoin akvarellitarvikkeet esille. Piti kokeilla erilaisia juttuja. Maikki teki myos taidetta vesivarikynilla.Tama oli hauskaa. 

7 kommenttia:

 1. Hienoja. Voi kun minäkin osaisin, mutta kun en vain osaa.
  Ihania olivat muuten nuo lampaakin. Niistä olen pitkään jo ehtinytkin kaivata kuvia.

  VastaaPoista
 2. Hienoja,näkyy että sulla on taiteellisuutta. Oletko ennen maalannut muilla väreillä? Hienoja on Maikinkin työt!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita pakkaspäivän kuvia tuolla alempana!

  VastaaPoista
 4. Kauniin utuisia nuo keltaiset pikkukukat. Et turhaan ostanut tarvikkeita, taitoa löytyy!

  VastaaPoista
 5. Ihanan värikkäitä maalauksia! Siitä onkin yli kymmenen vuotta kun itse kokeilin maalailla...olin akvarellimaalaus kurssilla. Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
 6. Oi kun ihania . Minä tykkään akvarelleista . En ole juuri kokeillut koskaan muuta . lyijykynäpiirokset ovat myös ok . Joskus , ihan vahingossa olen onnistunut saamaan näköisiä muotokuvia .

  VastaaPoista
 7. Hei Tuula, piti tulla oikein taas käymään kun en ole joulukiireiltä pitkään aikaan ehtinyt. Akvarellit ovat kivoja, harrastan niitä itsekin, niin kuin varmaan blogistani jossain välissä olet huomannut. Tulee vain väliin pitkiä taukoja, kun on niin monia muitakin harrasteita.
  Huomasin muuten Yaelian kommentin siitä ettet käytä ä:tä ja ö:tä tekstissäsi ja se on minuakin ihmetyttänyt jatkuvasti. Ei meillä ole tietääkseni mitään suomenkielen paketteja tai ohjelmia koneissamme sen enempää työpaikalla kuin kotonakaan, mutta hyvin tuon ä:n ja ö:n sinne silti saa. Tosin se on hivenen työläämpää kuin norjalaisten vastaavien kirjoittaminen, koska niihin on pakko näpätä kaksi kertaa, mutta äkkiä siihen tottuu kun usein kirjoittelee. Eli klikkaat ensin kaksoispiste-nappulaa (mitään ei tule näkyviin!) ja sitten a- tai o-kirjainta heti perään, niin johan tuli pisteiden kera ä ja ö näkyviin. Ihan samalla tavalla isojen kirjainten kanssa. Edelleen hyvää vuoden alkua toivottaen, Rosmariini

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.