lauantai 26. joulukuuta 2009

Tapaninpaivan lumimyräkkä

Tannekin tuli aivan kamala lumimyrakka eilisesta alkaen. Jouduin ajamaan illalla Lillehammeriin juna-asemalle ja matkaan meni aikaa puolet enemman kuin normaalisti. Tuuli pyoritti lunta autonvalojen edessa koko matkan ja nakyvyys oli aivan surkea.

Tanaan pyryttaa edelleen ja kohta pitaisi taas lahtea autolla liikenteeseen. Olen juuri paikallistanut auton lumimassojen alta...

Nain paljon lunta on verannalla:Tassa on uusi lintulautamme.
Rambo nauttii lumessa pyorimisesta.


4 kommenttia:

 1. Hyvää tapaninpäivää!
  Huh, mikä lumimäärä!
  Meillä oli myös lunta jouluna, muistaakseni eka kerran 40 Saksanvuotenani, joulun ja uuden vuoden välillä sensijaan on useasti ollut lunta. Eilen meni plussan puolelle ja lumet häviää silmissä.

  VastaaPoista
 2. Hurjasti lunta! Mukavaahan se on muuten mutta lumityöt ja autoilut jne ei sitten niin kauhean ihania.
  Tykkääkö Rambo tosiaan pyöriä lumessa, sehän on kunnon pohjolankissa! Hurmaava. Älä anna sen mennä uudelle lintulaudalle ^^

  VastaaPoista
 3. Tuuluska, Rambo tykkaa ihan oikeasti pyoria lumessa. Aamulla se ei tosin meinannut uskaltaa ensin edes ulos, kun vastassa oli kamalat lumikinokset. Mutta kun saatiin vahan lumia pois, niin kylapa ulkoilu alkoi maistumaan kissallekin.

  VastaaPoista
 4. Meidänkin piti ajella kotiin tapaninpäivänä, mutta jatkoimme joulumatkaamme vielä päivällä. Ei haluttu lähteä kovaan lumipyryyn seikkailemaan, koska mitään välttämätöntä tarvetta ei ollut.
  Eilen kotona odotti lumityöt, ei saatu edes ovea auki ennen lapioimista. N. kolmekymmentä senttiä oli lunta tullut.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.