lauantai 21. marraskuuta 2009

Lauantaiaamun ajatuksia

Ulkona on edelleen pimeaa. Tama on sita aikaa vuodesta, kun on pimeaa toihin lahtiessa ja pimeaa kotiin tullessa. Onneksi tanaan on lauantai ja saa nauttia aamun valostumisesta koti-ikkunasta katsoen.

Lammittelen uunia. Onpas tuhkaista...


Kissa kaikessa komeudessaan antautui kerrankin kuvattavaksi. Eikos olekin jannittavan vihreat silmat!


Turk nukkuu edelleen hakissaan. Nuorempana se aina herasi heti uikuttamaan ulos, kun joku nousi aamulla ylos. Nykyisin se nukkuu ja nukkuu ja nukkuu.


Viime viikonloppuna kavi tilhiparvi syomassa viimeiset viinimarjat pehkoista. Lopuksi asettui koko parvi kuvausasentoon vanhan talon telkkariantenniin.


Eilen oli uutisissa, etta norjalaisesta sikainfluenssasta on loytynyt mutanttimuoto. Kahdella kuolleista on ollut sellainen. Siella mainittiin myos, ettei tuo kumminkaan aiheuta mitaan rokotuksiin ja Tamiflulaakkeeseen eli ne auttavat aivan samalla tavalla myos naihin taudin mutantteihin. - Taalla on rokotukset edelleen kaynnissa. Ensi viikolla saa tytto rokotteen. Koululaiset rokotetaan koululla. Me aikuiset aletaan saamaan rokotetta torstaisin. Saa nahda milloin ehdin piikille...

Hyvaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Makeen vihreet silmät kissilläsi!
    Kuvaamastasi tilhiparvesta minulle tuli mieleen täällä parveilevar naakat, ne lehahtavat mustinae varjoineen usein ikkunoidemme ohi.
    Mieleen nousee silloin muisto Alfred Hitchcockin elokuvasta Linnut.
    Näin sen Helsingissä heti sen ilmaannuttua elokuvateattereihin, katselijaporukka poistui hiljaisena yöhön elokuvan päätyttyä. Oli se vaan niin hätkähdyttävä kokemus!

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.