lauantai 14. marraskuuta 2009

Finnair saa ilmaista mainosta (eli haluatko uudet silikonit?)

Finnairin bonus systeemi on taalla nyt kuuma puheenaihe. Eihan siina mitaan, bonuksiahan on jaettu kautta aikojen. Mutta bonuskumppanikseen on Finnair ottanut plastiikkakirurgi Rolf Nordstrømin. Ja sekos on laittanut kielenkannattimet taalla soimaan.

Asiasta on kirjoitettu taalla ainakin taalla ja taalla. Norjalaisen lentoyhtio Norvegianin mielesta mainostemppu saa jaada Finnairin omaksi jutuksi. He eivat aio menna mukaan samanlaiseen myyntikikkailuun (heidan myyntitemppunsa on halvat hinnat ja sen vuoksi taydet koneet).

Ja nyt ei kun lentamaan Finnairilla 402 kertaa edestakaisin Hong Kongiin ja sitten Rolfin luo laittamaan uudet silikonit! Lahdetko mukaan ?

4 kommenttia:

  1. Voi ei. Lakkokin alkoi Finnairilla.

    VastaaPoista
  2. Mieluummin kevyen naamankiristyksen;)

    VastaaPoista
  3. Ebru: mina voisin itse kylla ottaa kaikkein mieluiten rintojenkiristyksen. Meikällä kun repsottaa muukin kuin vaan naama ;D!!!

    VastaaPoista
  4. Sodassa ja rakkaudessa kuuluu olevan kaikki keinot luvallisia, niin nähtävästi kaupankäynnissä ja markkinoinnissa. Odotellaan, koska koko perheen Teneriffan matkasta saa viikoksi kotiin talomiehen/kotihengettären viikoksi kaupanpääliseksi jostain kolmannen luokan maasta...

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.