lauantai 12. helmikuuta 2011

Stella Mwangi - Haba haba lähtee edustamaan Norjaa Euroviisuihin!

6 kommenttia:

 1. Kiva rytmi kappaleessa. Jännää,eikös teillä juuri ollut venäläinen edustamassa,ja nyt afrikkalainen.

  VastaaPoista
 2. Mä en edes tiedä mikä on Suomen tilanne? Onko täällä jo valittu edustajaa? Näin hyvin seuraan euroviisuja! :D

  VastaaPoista
 3. Suomen edustaja valittiin eilen ja täytyy sanoa että taas taidetaan Suomi hänniltä löytää. Meitä varten ei nuo laulukisat taida olla:)

  VastaaPoista
 4. Yaelian, joo, Norja on multikulttuurinen maa ;). Mutta olen todella yllattynyt, etta tama laulu voitti. Luulin, ettei Norja olisi viela valmis talle. Voitti nimittain melkein kaksinkertaisella aanimaaralla kakkosen.

  Marika, en minakaan seuraisi, jos Suomessa asuisin...

  Tirriliisa, katsoin juuri tuubista Suomen laulun ja kovin oli mitaansanomaton, mutta kaunis balladi. Eli en usko minakaan voittoon silla laululla. Vaikka huonostihan se viime vuoden laulukin menestyi, vaikka siina oli vauhtia.

  VastaaPoista
 5. Meijän Paradise Oskarin laulu Da Da Dam ei kyllä sytyttäny yhtään. Eilisessä loppukilpailussa ollu yhtään sellasta kipaletta joka olis jääny päähän mitenkään soimaan. Jiähään peräpitäjiksi, vaan sehän on aikas tuttu paikka jo:)
  Hyvää huomista ystävänpäivää:)

  VastaaPoista
 6. Mä kaipailen Ruotsin Melodifestivalenia, n 5 min katosin eilistä Suomen Euroviisu-lähetystä, sieltä keskeltä suurinpiirtein, ja oli joku ihan typerä sketsi, jota en ymmärtänyt... Ja joo, häntäpäässä tullaan taas olemaan :-)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.