torstai 24. helmikuuta 2011

Kurssilla

Olen ollut kaksi päivää liiton kurssilla täällä. Ainakin yksi lukijani tuntee paikan hyvin ;). Vilkutuksia!Molemmat päivät olivat todella antoisia. Varsinkin tämänpäiväiset luennot olivat loistavia. Vaan nyt kyllä väsyttää, kun ei ole tottunut istumaan sisällä koko päivää. No, kävin minä keräämässä askelia askelmittariini tauolla. Olemme nimittäin taas töissä mukana Dytt-tapahtumassa. Tällä kertaa kävellään ympäri Jotunheimen.

Ja huomenna olisi sitten taas perjantai!!!

7 kommenttia:

 1. Silloin,kun mina olin työelamassa mukana,niin kovasti tykkasin kurssipaivista.Ne ovat mukavaa vaihtelua normaaliin arkeen.

  VastaaPoista
 2. Kursseilla olo on mukavaa vaihtelua työlle. Mukavaa viikonloppua Tuula!

  VastaaPoista
 3. Kyllä vaan pitää olla kurssit käynyt, ei sitä muuten pärjää. On ollut hyviä kursseja ja sitten vähän huonompia. Ruoka tuskin on koskaan pettänyt ja joskus se on ollut ihan ylimaallisen hyvää :)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa viikonloppua.
  Minäkin poistin sananvahvistuksen.

  VastaaPoista
 5. Sateenkaari, Yaeian ja Johanna, minulle nama kurssipaivat ovat ehdoton henkireika tyoarkeen. Aiheellakaan ei ole aina valia. Kaikesta voi oppia. Ja kylla Johanna, ruoka on ainakin naissa hotelleissa aika hyvaa ja monipuolista, kun ei joudu joka viikko sita syomaan ;).

  VastaaPoista
 6. Hei Tuula, kyllä minäkin paikan tunnistin, otin kuvan lähes samasta kohteesta lähes tarkalleen vuosi sitten. En muista juuri nyt laitoinko kuvia tai postausta blogiini kun tyttären syntymäpäivän aikoihin Gjövikistä käsin kävimme katselemassa myös noita maisemia ja ihania vanhoja taloja ja katuja. Minäkin käyn kursseilla silloin tällöin hotelleissa yöpyen, mutta enpä ole sattunut tuohon osoitteeseen, ikävä kyllä, oli niin mukavaa kuljeskella siellä pikkukaduilla. Olin sen sijaan juuri Kööpenhaminassa parin päivän reissulla kolleegojen kanssa, eikä tietenkään ole mitään valittamista siinäkään, päinvastoin. Ehkä saan siitä myös postauksen lähiaikoina laitettua. Muut kävivät enimmäkseen shoppailemassa, kun minä harhailin kuvaamassa katuja vapaahetkinä. Olen myös kokeillut ratsastusta aikuisiällä, samaan aikaan kun tytär sitä harrasti, valitettavasti se on jäänyt, vaikken hevosia pelkääkään. Olisi jännää yrittää uudelleen. Hyvää sunnuntaita sinulle ja onnea uudelle harrastuksellesi! Terv. Rosmariini.

  VastaaPoista
 7. Oi! Olet siis ollut vierailulla kotikylalla :) Tuttuja ovat maisemat.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.