maanantai 21. helmikuuta 2011

Sanavahvistus

Liisa blogissaan haastoi poistamaan sanavahvistusta:

"PS. Haastan jokaisen teistä poistamaan sanavahvistuksen blogeista. Se helpottaa kommentointia, ei tarvii montaa kertaa sitä sanavahvista näpytellä, ennenkuin viesti menee perille. Roskapostia ei tule ja jos tulee, voi vahvistuksen laittaa takaisin. Minulla ei vahvistusta ole ollut ja vuoden aikana pari roskapostia on tullut ja nekin meni blogin roskapostikansioon, josta ne oli helppo poistaa."

Minä poistin, oletteko huomanneet, että kommentointi on helpottunut?

18 kommenttia:

 1. Olen aivan samaa mieltä ja ymmärtääkseni olen itseltä sen poistanut jo aikaa sitten :)
  On ikäviä sanavahvistuksia ja aikaa menee turhaan.

  Mukavaa viikkoa Tuula :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on kautta aikojen ollut hankaluuksia kommentoinnissa Bloggerin blogeihin. Osa menee suoraan jonnekin bittiavaruuteen, ja olen välillä kyllästynyt yrittämäänkään. Siksi olen pääasiassa vain lukenut, ellei ole ollut aivan tähdellistä sanottavaa.

  En osaa sanoa, mistä tuo toimimattomuus johtuu, mutta yhteistä näille kaikille kyllä on se, että niissä on kirjainvahvistus. - Katsotaan nyt sitten, tuleeko tämä kommenttini perille helposti.

  On mukavaa lukea kuulumisiasi! Iloa ja lisää onnistumisen kokemuksia heppojesi kanssa!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, haastetta vaan eteenpäin, niin kaikille on helpompaa kommentoida ja kynnys kommentoitiin matala. Minusta ainakin on mukavampi näin ilman sanavahvistusta.

  VastaaPoista
 4. Pittääpä kokkeilla...

  VastaaPoista
 5. onnistuukohan tämä kommentointi... kokeilenpa...

  VastaaPoista
 6. Sen minä teen heti tässä paikassa , ( jos osaan )

  VastaaPoista
 7. Hetkonen lähetän tämän nytt... jos tuli niin on nopeampi ;))
  Itse lopetin vahvistuksien pyytämisen kuukausi sitten.

  VastaaPoista
 8. jatkoa edelliseen...
  Muistin väärin silloin poisti valvonnan. Kommentoidessani blogeja maailmalla niin harvalla on mitään kontrollia ja ainahan estot voi paluttaa.

  VastaaPoista
 9. Hieno juttu, kannatan. Minulla ei ole koskaan ollut käytössäni salasanavahvistusta (paitsi putiikkiblogissani, koska sinne alkoi tulla spammia ja sinne ei ole tarkoitus muutenkaan kummemmin kommentoida, joten siellä se ei haittaa) ja hyvin harvoin tulee spämmiä ja ne tosiaan menee suoraan Bloggerissakin spammiksi, joten toimii hyvin ainakin minulla.

  Ja kommentointi tosiaan huomattavasti helpottuu, kun ei tarvitse niitä kirjaimia laitella. Yleensä en saa niitä ekalla kerralla kuitenkaan oikein ;)

  VastaaPoista
 10. Lopetin vahvistuksen poistamisen muutama tovi sitten. Kieltämättä se hidastaa kommentointia ja en jaksa uskoa, että roskapostia tulisi niin paljon. Saahan sen sitten aina takaisin käyttöön.

  Kiva haaste. Kannatan lämpimästi.

  VastaaPoista
 11. Alkuaikoina minulla ei ollut sanavahvistusta, mutta silloin ainakin tuli kaikenlaisia outoja roskapostikommentteja, ja kun muut lukijat erehtyivät niitä klikkaamaan, saattoi koneelle saman tien tulla viruksia.
  Lukijat alkoivat kehotella minua poistamaan roskapostit ja laittamaan sanavahvistuksen päälle. Joten en oikein haluaisi siitä nyt sitten luopuakaan. Hidastaahan se tietysti kommentointia muutaman kirjaimen verran, mutta slow lifehan on nyt niin muotia ;)

  VastaaPoista
 12. Minäkin kävin nyt sananvahvistuksen poistamassa.Itselläni on käytössä tuo ponnahdusikkuna-kommentointi,joka mielestäni on paras,sillä samalla voi nähdä myös blogikirjoituksen.Pahin on se "embed" kommentointi,siihen menee kauheasti aikaa ja se on hidas
  -

  VastaaPoista
 13. Mulla ei ole koskaan ollut sanavahvistusta, eikä ole tullut ainoatakaan roskapostia yli kahteen vuoteen. Aivan turhaksi ja hidastavaksi tekijäksi minä ainakin sen koen.

  VastaaPoista
 14. Minun on pakko pitää sanavahvistusta, koska blogiini tulee aivan järkyttävä määrä roskakommentteja ilman sitä. Yleensä niitä tulee noin 10-15 kerralla!

  Olen monet kerrat miettinyt, että uskaltaisiko sen sanavahvistuksen jättää pois kokeen vuoksi, mutta vielä on jäänyt mietintäasteelle.

  Rasittavaa poistella niitä ilmoituskommentteja omasta sähköpostista, johon ne menevät suoraan inboxiin :(

  VastaaPoista
 15. Ah, unohdin kirjoittaa että sinulle on plakaatti blogissani. Jos haluat.. :)

  VastaaPoista
 16. Sulle on jotain mun blogissa :-)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.