tiistai 16. kesäkuuta 2009

Vestlunds Turk

Turk kavi naytilla lauantaina ja se menikin huomattavasti paremmin kuin oli odotettu. Turk on nyt 10kk vanha, eika ole viela taysin kehittynyt. Variltaan se ei ole tyypillinen punainen hygen, vaan musta, joka myoskin on nykyisin sallittu nailla koirilla. Turk oli nyt ensimmaista kertaa nayttelyssa, eika sen kanssa ole oikein viela treenattukaan, kun ei siita mitaan nayttelykoiraa ole ajateltukaan. Mutta paastakseen metsastyskokeeseen, on nayttelyssa kaytava.

Tuloksena ensimmainen palkinto ja ensimmainen punainen nauha ja toinen sija omassa luokassa. Eli voimme olla erityisen tyytyvaisia tahan "ykkosluokan" koiraan!


6 kommenttia:

  1. Onnittelut! Mita teilla metsastetaan? Kaytko sinakin?

    VastaaPoista
  2. Janista. Ja mina en metsasta. Olin kerran mukana ja minusta se oli uskomattoman tylsaa ;). Tosin meilla ei viimeisen lahes kymmenen vuoden aikana ole tullut kotiin kuin kaksi janista. Koiria vaan treenataan ;).

    VastaaPoista
  3. Olikohan näyttelyssä tylsää vaiko vain muuten näyttää meille komian kalustonsa :)

    VastaaPoista
  4. Onnea Turkin voiton johdosta! Eivätkö koirat pääse metsästämään ilman näyttelykokemusta?

    VastaaPoista
  5. Amalia, luulen, etta Turkilla oli tylsaa ;).

    Yaelian, kylla paasee kuka hyvansa metsastamaan. Mutta siinakin on naita kokeita ja kilpailuja. Jos metsastyskokeessa saa kolme ykkospalkintoa, niin sitten on champion ja sehan on hyva, jos meinaa saada koiran tekemaan jalkelaisia.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.