lauantai 20. kesäkuuta 2009

Juhannuskukkasia(ko)



Olin eilen toissa retkella lasten kanssa siella samassa paikassa, missa kavimme hiihtamassa talvella. Siella bongasin taman ihanan kullero-metsan.


Taalla ei siis vietetty juhannusaattoa eilen illalla. Eika tanaan ole juhannuspaiva. Ei silla, etta olisin sita niin kaipaillutkaan. En Suomessakaan ollut mikaan juhannushilluja ja -juhlija.

3 kommenttia:

  1. Onpa upea kullerometsä . Meillä niitä on pikkiriikkisen tässä pihan reunalla . Koetan helliä niitä , toivossa , että leviävät .
    En ole minäkään juuri juhannusta juhlinut , en ennen sen kummemmin kuin nytkään . Yksi asia kuitenkin tehdään varmasti joka juhannus . Keitetään punaista juustokeittoa .Sitä keitetään ainakin tällä Pohjanmaalla . Se keitetään kotimaidosta , siis ei purkkimaidosta . Nyt keitin 20 : stä litrasta .Laitan kuvan blogileni .

    VastaaPoista
  2. Minä juuri täällä mietin, että mitäköhän nyt pitäisi keksiä näin niinkuin juhannuksen nimissä...? En ole minäkään nykyisin mikään juhannuksen juhlija. Ennen kun vanhempani olivat molemmat elossa ja heillä oli kesämökki, kuului juhannukseen aina mennä sinne... Nyt on enää äiti ja hän on mökistä luopunut - minä ja mieheni emme ole mökki-ihmisiä. Meidän kolme aikuista poikaa viettävät vielä nuorten ihmisten juhannuksia, kun lapsia ei vielä ole - nuorin on meidän kanssamme.... Tämä juhlapyhien perinteinen vietto on mielestäni kärsinyt jonkinlaisen inflaation eikä jaksa enää innostaa;DD

    VastaaPoista
  3. Ai, ajattelin etta Norjassa vietettaisiin juhannusta jollain tapaa. Oppia ika kaikki. No, eipa meillakaan...

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.