lauantai 4. huhtikuuta 2009

Ta daa!


Ja nain katosivat ne viimeisetkin lumenrippeet ja tuolit kannettiin esille! Ei enempaa viela, kun taytyy oljyta tuo lattia ensin.

Yha edelleen aurinko paistaa ja lammittaa. Asken kun istuskelin tuossa, niin yli lensi valtava kanadanhanhiparvi aurassa. Ensimmainen tana kevaana. Kevat on tullut tannekin!

Rambokin nauttii kevaan tulosta:

14 kommenttia:

 1. Ihanaa on varmaankin kun tulee kevät pitkän talven jälkeen! Rambokin näyttää niín tyytyväiseltä!

  VastaaPoista
 2. Auringon voima! On se vaan varsinainen Ihme joka kevät...

  Meillä on samanlainen lautaterassi kuin teillä. Teillä ei ole vaan mitään vihreää niljaketta siinä talven jälkeen. Meillä on ja se pitää juuriharjalla hinkata neliösentti neliösentiltä pois, kauhea homma! :/

  Hyvää pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
 3. Ohos, olikin suuri ero edelliseen terassikuvaan verrattuna, ihan kuin kesä olisi yhtäkkiä tullut.
  Pääsiäinen ainakin näyttää varmalta, joten oikein hyvää pääsiäisviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Yaelian, kevat on paras vuodenaika mielestani. Elama heraa eloon ja luonto on niin kaunis kaikissa vihrean eri savyissa. Ramboa ei meinaa sisalle saada.

  Minna, me oljyamme terassioljylla joka kevat tuon lattian. Jotkut pesee painepesurin terassipesurilla liat pois. Meidan ei ole koskaan tarvinnut pesta.

  Sirokko, eiko olekin iso ero yhden paivan jalkeen!

  VastaaPoista
 5. Moikka!
  Ihanaa kun teillä on kevät jo! Täällä meillä on pihalla vielä lunta ja sitten on tietysti saaren kokoisia vesilätäköitä..
  Voi, odotan innolla lammas vauvojen kuvia, ne on aina niin suloisia:) Haluaisn ottaa muutaman lampaan tänne meidän pihalle kesälaitumelle, mutta ei taida saada kun asutaan aika keskustassa.. Olisivat olleet hyviä ruohonleikkureita:)
  Hauskaa pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
 6. Rambo löysi lämpimämmän paikan:)

  VastaaPoista
 7. Joo, painepesurilla en voi pestä, kun se roiskuu niin kauheasti seinälle, ikkunoihin, oveen ym - kerran kokeilin ja se oli jotain niin kamalaa se ympäristön sotku sen jälkeen. Ehkä lumi suojaa lialta? Se se saattaa olla. Meillä kun ei ole lunta siinä päällä...

  VastaaPoista
 8. Maikki, meilla on aina alkukesasta a loppukesasta muutama leikkurina omassa pihassa. Todella tehokasta a lannoitus tulee sitten toisesta paasta ;).

  Finkinja, Rambo on taitava loytamaan ne parhaimmat lekottelupaikat.

  Minna, mietin samaa eilen illalla, etta lumihan se suojaa :). Taalla kayttavat sellaista terassipesuria eika se roiskuta. Se liitetaan tavalliseen painepesuriin.

  VastaaPoista
 9. Hyvää Pääsiäistä sinne Norjaan! Mukava lukea juttujasi ja katsella hienoja kuvia, kiitokset.
  Onko siellä jotain extra pääsiäisruokaa tai-leivonnaista, ja voitko vaikka laittaa ohjeenkin?
  Kiitos!

  Rosina

  VastaaPoista
 10. Ahaa...hei mun täytyy tuota alkaa kyselee...en ole koskaan kuullutkaan. Voi itku kuule! Siihen loppuisi jynssäykset!

  Mulla soi Maria Mena tässä taustalla (onkohan oikein kirjoitettu..?), tykkään tosi paljon. Tykkäätkö sinä? Mikä persoonallinen ääni ja tyyli.

  VastaaPoista
 11. Googlaa terassevasker tai jotain vastaavaa saksaksi.

  Maria Mena on todella hyva aaninen ja persoonallinen nuori laulajatar. Kylla mina hanesta pidan. Jokainen hanen levynsa on ollut erilainen.

  VastaaPoista
 12. Rambo näyttää siltä kuin odottelisi kevään ensimmäisiä kärpäsiä, joita pääsisi tassuilla läpsimään :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos Rosina! Taalla syodaan perinteisesti paasiaiskaritaa. Meilla sita ei sattuneesta syysta syoda, kuten ei lammasta muutenkaan... Kananmunia myos syodaan keitettyna, paistettuna jne. Leivonnaisista en tieda oikein mika olisi tyypillista. Taytyy mietiskella :).

  Susadim, kun en tieda siita hiirienkiinniottotaidosta, niin sisalla olleen karpasen tieda Rambon ottaneen kiinni. Joten karpasia han kai tuossa kuvassakin odotteli ;D.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.