lauantai 18. huhtikuuta 2009

Karjalanpiirakoita

Paistuu ne piirakat taalla Norjanmaallakin! En tee naita usein, tarkemmin sanottuna kovin harvoin. Mutta nyt tuli esikoinen opiskelukiireiltaan kaymaan ja karjalanpiirakat ovat hanen suurinta herkkua.
Eihan nama mitaan taideteoksia ole, mutta maku on ainakin aito!

8 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä piirakoita.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia Unelma! Kavaisin kylassa sinunkin blogissasi ja laitoin sen listalleni. Toivottavasti sopii!

  VastaaPoista
 3. Ilomielin sopii. Tuo rakas esine juttu on toistaiseksi pois sivuiltani. Pilasin ne kuvat, yritän ottaa uudet.

  Miten ihmeessä saat tuon blogilistan omalle sivullesi? Minä joudun käymään blogilistojen sivuilla katsomassa, onko suosikkini laittaneet jotain uutta.

  Minulla on vielä paljon oppimista.

  VastaaPoista
 4. Unelma, mene oikeasta ylakulmasta "Muokkaa" kohtaan sisalle ja sielta etsit "lisaa gadget" kohdan. Siita painaen loydat kaikenlaisia reunapalkkijuttuja, joita voit lisata blogiisi helposti. Siella on myos oma blogiluettelo.

  VastaaPoista
 5. Hei Tuula,
  hienoja piirakoita. Itse leivon enimmäkseen kahvipullia (blogissani)- kakutkaan eivät oikein onnistu, mutta haaveissa on joku hyvä leipätyyppi sekä juuri karjalanpiirakat, joista perheen nuoret tykkäävät kovasti. Saavat niitä sitten aina Suomessa käydessämme kukkurakaupoin! Sinulla on hienot blogisivut ja paljon tietoa muille suomalaisillekin Suomesta. Minäkin voisin oppia jotain uutta vaikka olen asunut täällä jo monia vuosia. Opin muuten juuri nyt lisää myös blogin tekemisestä, minäkin olen vielä aloittelija enkä osaa kaikkia hyviä niksejä. Kiitoksia ja terveisiä. Rosmariini

  VastaaPoista
 6. Rosmariini, kiitoksia! Sulla oli kylla ihanat pullat viimeksi blogissa :). Voisin tulla pullakouluun sulle ;).

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.