sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Uusin ihastukseni

Sain ystävältäni Levonon Google Chromebookin. Eli uuden kannettavan tietokoneen. Ja olen aivan ihastuksissani sen käytön helppoudesta ja nopeudesta.

Chromebookin voi ottaa käyttoön heti. Omilla Googlen käyttäjätilin asennuksilla. Siinä kaikki. Se on todella nopea, eikä aika mene odotteluun. Ohjemistot päivittyvät automaattisesti, hetkessä. Eikä tarvitse pelätä viruksiakaan. Samaa konetta voi käyttää useampi. Ilman, että minun tarvitsee jakaa tiedostojani muitten kanssa. Tiedostot kopioituvat automaattisesti Google Drive-pilveen.

Käytän kannettavaa lähinnä surffailuun ja valokuvien korjailuun sekä siirtoon pilveen. Lisäksi käytän IPadia ja IPhonea.

Tässä olisi helppokäyttöinen laite kenelle hyvänsä.

2 kommenttia:

  1. Chromebook kuulostaa tietokoneelta mun makuuni! Mikään ei ärsytä niin kuin ohjelmien lataaminen useista eri paikoista. Itse päivittyvistä ohjelmistoista iso peukku sun koneelle. Toimiva tietokone on suuri ilon aihe. Tänään olen päästellyt ärräpäitä oman tietsikkani äärellä. Mikään ei tunnu toimivan, konekin on jäänyt vissiin kesälomalle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiin todella suositella! Ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista konetta minulla. Ja nopeaa. Tää toimii kuin unelma. Tästä innostuen olen alkanut päivittämään blogiakin useammin.

      Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.