torstai 17. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen persikkakakkua


Tulipas herkkua!

Leivoin sitä tiistaista kakkua tällä kertaa säilykepersikoilla ja tässäpä todellinen pääsiäiskakun ohje. Jäätelön sijaan sitä voisi tarjota vaikka vaniljarahkalla. Kyllä varmaan kelpais sullekin!

Hyvää kiirastorstaita!

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä! Ja oikein hyvää pääisiäistä Tuula!

    VastaaPoista
  2. Täällä on samat harrastukset, juuri otin uunista aprikoositortut ja laitoin rahkapullat paistumaan...
    Oikein rentouttavaa ja mukavaa pääsiäislomaa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Mukava aina eksyä katselemaan tällaisia herkkukuvia, kun ei ole vielä syönyt mitään.. :)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.