tiistai 13. elokuuta 2013

Hui...

Huomenna alkaa sitten työt. Takana on reilu seitsemän viikkoa lomaa. Siihen mahtuikin kaikenlaista, isompaa ja pienempää. Nukkumisrytminkin sain sekaisin, mutta sehän on vaan sen merkki, että loma on tehnyt tehtävänsä.

Junassa lentokentältä kotiin Suomen lomalta jo mietinkin, että onpas mukavaa lähteä takaisin töihin. Että johan sitä joutaa sinne. Arki kiireineen ja tehtävineen työ rytmiä elämään. Ja eihän tässä ole kuin reilu kuusi viikkoa ja sitten on jo syysloma. Minusta se tulee kyllä aivan liian aikaisin.

Vähän jännittääkin mennä töihin. Mietin, että osaankos minä sitten taas siellä yhtään mitään. Nyt olen sitten siellä virallisesti vakituisena tyontekijänä. Tuleekohan lisää vastuuta vakituisuuden myötä? Onneksi lukukausi alkaa kolmella suunnittelupäivällä ennenkuin oppilaat tulevat takaisin. Ryhmäkootkaan eivät olleet vielä keväällä selvät. Tuleeko ryhmiini 20 vai kaksi oppilasta? Kaikki on mahdollista.

Oletteko lukeneet Mikko Mallikas menee kouluun? Minulla on vähän sama olo kuin Mikko Mallikkaan opettajalla: jännittää melkein yhtä paljon kuin ekaluokkalaista :).

Kuinka teidän muitten lomien jälkeinen aika on lähtenyt käyntiin? Joko olette päässeet takaisin rutiineihin? Onko syksyn mittään tiedossa mitään jännittäviä juttuja?

Mukavaa loppuviikkoa!


8 kommenttia:

 1. Minä vasta aloitin toista kahden viikon lomapätkääni - edellisen pidin ennen juhannusta. Tämä on aika jännä aika olla lomalla - joka puolelta ympärillä kuulee ja näkee kuinka ihmiset ovat palanneet työhön. Rytmin saan kyllä sekaisin heti - tänäänkin nukuin kahdeksaan vaikka yleensä arkiaamuisin herään viideltä.

  VastaaPoista
 2. Meillä tytöillä alkoi koulu jo tänään. Vaan tsemppiä jälleen arkeen paluuseen :)

  VastaaPoista
 3. Niin mulla kun tuo arki ei ole vielä juurikaan päässyt katkeamaan, kun lomani alkaa tuossa kolmen viikon päästä siis ne loput lomasta kun olinhan mie viikon alkukesästä lomalla.

  VastaaPoista
 4. Voih, täällä ollaan siinä suloisessa arjen tuoksinnassa. Ihan mukiin menevää, kun pääsee ulos lakeuksille tuulettumaan aina silloin tällöin. Tsempit sinne uusiin haasteisiin, kaikki menee ihan mallikkaasti, usko pois;)

  VastaaPoista
 5. Multa on jäänyht Mikko Mallikas lukematta. Sinulle mukavia työpäiviä! Lasten koulut alkoivat jo heinäkuun alkupuolella ja eka loma on jo suunnilleen kolmen viikon kuluttua. Sitten on jo 1/4 kouluvuotta takana...

  VastaaPoista
 6. Mukavaa työnaloitusta!

  Mä olen ollut jo 2 viikkoa töissä, eli arjessa ollaan. Seuraava loma onkin toki jo 1,5 kuluttua, ja sen jälkeen vain viikko töitä Suomessa. Jee. Ja kääk...

  VastaaPoista
 7. Jo vain on Mikko Mallikas tuttu! Oma työ on lähtenyt jo käyntiin ja syksy tuo tullessaan monenlaista uutta haastetta erityistä tukea tarvitsevien lasten myötä. Iloista, onnellista työn aloitusta Sinullekin!

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä työnalkuun, ja uskon, että hyvin lähtee käyntiin, kun alkujännityksestä pääsee yli.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.