lauantai 29. syyskuuta 2012

Syyslomalle :)

Täällä on kouluissa syysloma ensi viikolla. Mullakin on sitten ope-lomaa, jee! Oikeastaan en olisi ollut vielä edes loman tarpeessa. Vastahan me aloitettiin koulussa... Vaan jospa ensi viikon aikana pääsisi lopultakin eroon tästä loputtomasta flunssasta.

Maanantaina lähdemme Maikin kanssa sinne Amsterdamiin. Ei näytä ilmat meitä oikein suosivat siellä, kun sadetta ennustelee. Mutta loma on loma. Kävelyn sijaan voidaan sitten ajella kaupunkia ristiin rastiin ratikalla. Ja ostaa uudet sateenvarjot meille sieltä. Ja piiloutua pahimman sateen ajaksi jonnekin museoon tai  kauppoihin. Kahviloissa istuminenkin me osataan oikein hyvin.

Eilen olimme metsäretkellä oppilaitten kanssa. Hyvin tuntui maistuvan nuotiolla keitetty kahvi ja kuuma mehu, sekä paistettu nakki lisukkeineen. Uusia kokemuksia maan uusille asukkaille.


Oikein mukavaa syksyistä viikonloppua teillekin!

13 kommenttia:

 1. Hollannissa sataa usein, mutta löydätte varmasti kaikkea kivaa tekemistä siitä huolimatta :) Vaikka kanaaliristeily? Tuli mieleen, että jos tykkäätte syödä pihvejä, niin tämä on Amsterdamin paras paikka siihen :) http://www.cafeloetje.nl/index.html

  Ihanaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kanaaliristeily kanssa tietenkin!!! Onko sulla muita kivoja vinkkejä?

   Kasvissyöjänä joudun kyllä jättämään tuon pihvipaikan muille ;).

   Poista
 2. Mukavaa Amsterdamin matkaa.Tosiaankin;Hollannissa on useimmiten pilvisen harmaata ja usein sadetta mutta toivottavasti säät kuitenkin suosivat teitä! Minä suosittelen teille Amsterdamin keskustassa olevaa La Place-ruokapaikkaa,jossa on monta erilaista asemaa,josta itse valitaan ruoka.Tosi kiva ja hyvää:)Eikä mitenkään kallista.

  http://www.laplace.nl/

  VastaaPoista
 3. Unohtui vielä mainita että tuo keskustan La Place on Kalverstraatilla,201-203
  Tosi tuoreita salaatteja,pizzoja,antipastia,pastoja jne.

  VastaaPoista
 4. Hups,olenpas hajamielinen kun näin pätkittäin muistan nuo tiedot.Eli tuo La Place on V&D-tavaratalossa,ihan keskustassa.

  VastaaPoista
 5. Tässä vielä englanninkielinen linkki ,josta vähän siitä
  http://www.amsterdam.info/shopping/vd/

  VastaaPoista
 6. Minä olisin kyllä aivan jo syysloman tarpeessa, mutta seuraava lomantapainen taitaa olla vasta jouluna. Hyvää matkaa Amsterdamiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti saat pitää edes jotain vapaata ennen joulua. Sinne on aika pitkä aika vielä.

   Poista
 7. Teillä on matka tiedossa! Nauttikaa! Kyllä matkailu aina vähän avartaa niitä tuttuja kuvioita. Meillä on kolmen viikon loma takana ja koulu alkaa taas maanantaina. Sitten pitääkin jaksaa joulukuun alkuun saakka ja sitten on pitkä loma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aivan ihanaa lähteä reissuun! Teillä onkin varmaan ollut mukava loma.

   Poista
 8. Mukavaa lomaa sinulle ja Maikille.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.