tiistai 18. syyskuuta 2012

Kirja 12/2012


Tällä kertaa Harry Hole on Thaimaassa selvittelemässä norjalaisen suurlähettilään kuolemaa. Ensimmäinen kirjahan oli Australiasta.

Loppukohtaukset olivat hengästyttäviä ja kovin väkivaltaisia. Muuten kirja oli kyllä todella luettavaa kamaa.

6 kommenttia:

 1. Tarkistin kaappini ja löysin neljä Jo Nesbøn kirjaa, Lepakkomies,Punarinta, Pelastaja ja Lumiukko eli vanhoja ovat. Päivitykset ovat jääneet vähiin ja kirjojen vaihtaminen on hiipunut. Sain suomesta pienen kirjan jonka lähetyskulut olivat 4€ lähetin pienen kirjan vastalahjaksi,
  se puolestaan maksoi kruunuista euroiksi muutettuna 12€... vaihtelu loppui siihen.

  VastaaPoista
 2. Jos haluat jotain suomalaisia kirjoja minulta, niin lähetän ihan mielelläni Ari! Postimaksut eivät tule täällä niin hirveiksi. En lue useimpia kirjoja kuin kerran... ADlibris.no myy muuten suomenkielisiäkin pokkareita pikkurahalla. Sieltä ostin nämä viimeiset.

  VastaaPoista
 3. Tuossa olisi ideaa, mitä jos vaihdettaisiin päikseen kirjapaketteja. Asiaa voisi tietysti myös laajentaa muiden täällä asuvien kesken. Nuo valmiiksi hinnoiteltu erikokoiset Norjan postipaketit ilman painorajoitusta on edullinen vaihtoehto. Ota yhteyttä arnoya.ari (at) gmail.com vaihdetaan yhteystiedot. Joku varmasti ihmettelee miksi käytät jopa tässä viestissä (at) @ sijasta, syy on tämä. Roskapostitus "robotit" etsivät netistä jatkuvasti sp- osoitteita joissa tuo merkki esiintyy voidakseen sitten lähettää siihen roskapostia.

  VastaaPoista
 4. Oostia sulle jo laitettu Ari. Aloitan kirjoittamaan kirjalistaa ihan piakkoin, kunhan tältä flunssalta vaan jaksan.

  VastaaPoista
 5. Pyytäkää kirjastoa tilaamaan suomenkielinen depot eli siirtokokoelma - eikä maksa mitään!
  Kaikki haluavat saavat. Vaikkapa "vain" 10-20 kirjaa. Myös äänikirjoja ja dvd-filmejä.
  http://www.fm.fylkesbibl.no/web/index.php/finsk

  VastaaPoista
 6. Ma haluan mukaan tohon teidan kirjojenvaihtelutiimiin:)
  Ja totta. Kirjastosta pyytamalla voi saada suomalaisia kirjoja omaan kirjastoon. Kavin juuri Vadsøn kirjastossa ja siella iso valikoima suomalaisia kirjoja. Sellainen blogi on kuin Kirjastotætinæ Norjassa. Sen blogin pitaja on ihminen joka laittaa noi siirtokokoelmat matkaan eli varmasti jos hanen blogiin laittaa viestia etta haluaa suom. kirjoja omaan kirjastoon niin sekin huomioidaan:)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.