sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Sunnuntai-iltaa

Mitenkäs tämä aika menee näin supsikkaan... Taas ollaan sunnuntaissa.

Lauantaiaamuna soitteli pitkän matkan reissaaja. Hyvin olivat päässeet perille. Matka kesti 36 tuntia. Nyt kun vielä sopeutuvat vuorokauden kääntämiseen, niin alkavat reissaamaan. Ovat muutaman päivän Aucklandissa hotellissa ja sitten vuokraavat asuntoauton ja alkavat tutustumaan maahan.

Jottei matkailu meiltä muilta unohtuisi, niin esikoinen lähtee pariksi viikoksi Suomeen reilun kahden viikon päästä. Maikin kanssa me lähdetään syyslomalla kolmen päivän vierailulle Amsterdamiin. En ole siellä koskaan käynyt, joten mielellään ottaisin vastaan vinkkejä. Olisi mukava ehtiä näkemään ainakin jotain. Asumme museokorttelissa hotellissa, joten ainakin pari museota on ohjelmassa. Maikki lukee nyt Anne Frankin päiväkirjaa, joten sinnekin museoon mennään käymään.

Mukavaa alkavaa työviikkoa!


5 kommenttia:

 1. Ihanaa Amsterdamin matkaa! Mukavaa syyskuun ekaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Huhhuh, 36h on kyllä aivan liian pitkä lentomatka... Mutta Uusi-Seelanti on kyllä niin unelma matkakohde, ihanaa kun saavat reissata siellä oikein kunnolla!

  Amsterdamissa kävin vain pikaisesti joku 16v sitten, joten en kyllä osaa antaa vinkkejä. Olisi kyllä kiva käydä siellä joskus uudestaan.

  Mukavaa viikkoa sullekkin!

  VastaaPoista
 3. Itse olen ollut Amsterdamissa kahdesti, mutta molemmista kerroista on yli 10 vuotta eli toivottavasti saat vähän tuoreempia vinkkejä :)
  Mukava kuulla myös, että pitkänmatkan matkaaja on turvallisesti perillä ja että esikoinenkin pääsee Suomeen lomailemaan.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa matkaa! Upea kuva. Vau, mitkä maisemat!

  VastaaPoista
 5. Useamman kuukauden maailmanympätysmatkalla ollut kamuni (nuori nainen) kertoi että Uusi-Seelanti oli ollut matkan ehdoton helmi niin luonnon, eläinten kuin ihmistenkin puolesta. Kovin huonoon paikkaan ei Antsu siis ole matkannut. Voi jospa itsekin vielä sinne pääsisi, tai edes Australiaan. Toivossa on hyvä elää..

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.