lauantai 30. lokakuuta 2010

Ihanaa viikonloppu!

Kyllä tuli taas niin tarpeeseen tamä viikonlopun vapaa. Töissä on liian kiirettä ja liian iso lapsiryhmä vie kyllä jokaisen mehut siellä. Päivät venyivät kokouksineen mahdottoman pitkiksi.

Mutta nyt käännytään sitten marraskuun puolelle ja minulla alkaa se työajan vähennys. Ensi viikon olen töissä. Pakko olla, kun minulle tulee kaksi lastentarhanopettajaopiskelijaa harjoittelujaksolle. Seuraavalla pidän keskiviikon vapaata! Ajatuskin tuntuu ruhtinaalliselta :).

Ilmat ovat olleet kovin vaihtelevat tällä viikolla. On tullut lunta ja räntää ja sadettakin kuin saavista kaataen. Sillä seurauksella, että päätiet alkavat olla jo melko sulia, mutta sivutiet ovat aivan peilikirkkaina jäästä. Eli ei mukavaa. - Yöllä on tainnut sade taas ropista ja mittari näyttää +5 astetta, jospa ne jäät katoaisivat.

Turk on ollut metsällä eilisen, enkä saanut sitä edes ulos pisulle eilen illalla. Nytkin se vaan käänsi kylkeä häkissään. Tänään on Ebban vuoro juosta jäniksen perässä. Elsa "harjoittelee" näkojään päivittäin pihassa kissan perässä, hmmm ... Turk ja Ebba ovat molemmat menossa kokeisiin ihan tässä piakkoin. Ja näyttelyitäkin taitaa olla pian edessä.Oikein mukavaa lokakuun viimeistä viikonloppua teille kaikille! Muistakaahan siirtyminen talviaikaan eli kelloa siirretään taaksepäin ;).

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että sulla pian alkaa se työajan lyhennyt.Iso lapsilauma kyllä väsyttää,vaikka onkin ihana.Olen kerran viikossa vapaaehtoisena pakolaisten ja vierastyöläisten lasten ryhmässä,ja täytyy sanoa,että vaikka ne lapset ovat ihania,niin kyllä sen mekkalan jälkeen väsyttää,,,
  IHanaa viikonloppua Tuula.

  VastaaPoista
 2. En kyllä jaksaisi sinun työssäsi.

  Olin tässä joku aika sitten kirjastossamme yhtä aikaa,kun siellä oli ala-astelaisia opettajansa kanssa. Aivan kilttejä lapsia, jotka innostuneesti puhelivat ja kyselivät opettajalta monenlaista. Mutta minulta oli aivan mennä hermot siitä pälätyksestä ja naurusta. Poistuessani (paetessani) juttelinkin tuntemuksistani tutulle opettajalle ja kiittelin kestävyyttään. Itsekin nauraen totesi monesti vielä kotona korviensa soivan.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Onnea Turkille ja Ebballe kokeisiin.

  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Polarin leipien kanssa mulla on muutenkin ollut huonoja kokemuksia - lue se pieni printti paketista, ovatkin pakastettuina toimitettu kauppiaalle! Niihin pitäisi sitten se sulatuspäivä merkitä ja parasta ennen -päiväys ja meidän entisen lähikaupan maahanmuuttajat jättivät sen aina tekemättä. Koska niiden leipävalikoima oli muutenkin ihan kamala, joskus oli pakko ostaa Polaria ja toivoa, ettei se homehdu päivässä :/

  VastaaPoista
 5. Yaelian ja Rita, mina ihan oikeasti tykkaan tyostani lasten kanssa. Mutta ongelma on sama kuin kymmenen vuotta sitten Suomessa: lapsiryhmista tehdaan niinkuin rahanpuutteen vuoksi ylisuuria. Eihan silloin paikasta tule kuin sailytyspaikka ilman pedagogiikkaa. Sitten on ihan sama kuka niita hoitaa. Ja sehan ei minun luonnolle kay ollenkaan. Haluan tehda tyoni hyvin. Ja kun puitteet on nuo, niin eihan siita tule kuin stressia ja pahaa mielta.

  Unelma, kiitos!

  Nunt, naissa meidan kaupoissa kylla muistavat laittaa sen paivamaaran. Onneksi :).

  VastaaPoista
 6. Voimia. Ihanaa että lyhyempi työviikko odottaa:) Ei työllä kannata itseään piippuun vetää ainakaan täällä Norjassa.
  en ole tajunnut, että teillä on useampia koiria. ihania.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.