torstai 12. toukokuuta 2016

Prinssi bongattu

Olin kaksi päivää Lillehammerissa isossa (600 osanottajaa) Maihaugen-konferanssissa, joka järjestetään vuosittain pakolaistyötä tekeville. Paljon mielenkiintoisia ja ajankohtaisia luentoja ja keskusteluja muiden tätä työtä tekevien kanssa.

Konferenssin avasi HKK kruununprinssi Haakon. Tämmöinen ilmoitus annettiin ennen alkua:


Eli kaikkien piti nousta ylös, kun prinssi tuli saliin ja ulos ei voinut lähteä ennen prinssiä. 

Tässä hän pitää avauspuheen:


Ja tässä hän lähtee takaisin Osloon lounaan jälkeen:Enpä ole näin lähelle prinssiä vielä aikaisemmin päässytkään, vaikka olin seuraamassa hänen ja Mette Maritin häitäkin aikoinaan. 

Täällä on usein lehdissä kuninkaallisista ja seuraan kyllä kirjoituksia. Mielipiteet monarkiasta vaihtelevat, mutta ihmiset ovat kyllä suurimmaksi osaksi positiivisia. Kyllähän he tuovat mainosta maalle.

Seuraatko sinä kuninkaallisten elämää?

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus, kiitos tästä. Varmasti prinssin mukanaolo tuo tilaisuudelle arvovaltaa ja tunnelmaa. Uskon, että Norjassa ihmiset suhtautuvat suurimmaksi osaksi myönteisesti monarkiaan. Itse seuraan eniten Englannin kuninkaallisia, ehkä siksi että olen koulutukseltani englannin opettaja. Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle Tuula!

    VastaaPoista
  2. Tuleehan noita juoruja luettua, vaikka olenkin sitä mieltä, että jonnin joutavaa yhteiskunnan varoilla elävää rikasta porukkaa. No Norjan hovi on vissiin niitä pienempiä, mutta mikä määrä englannissakin on elätettäviä.

    VastaaPoista
  3. Hienosti bongasit,katselin jo Instassa että olit ollut aika lähellä;D

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.