Tämmöinen lappu oli erään ruokapaikan ovessa viikonloppuna:
Ensin mietittiin, että mennäänkö edes sisälle, kun ruuanlaitossa ja käsittelyssä oli vakavia virheitä. Mutta mentiin sisälle ja syötiin keittoa, joka oli oikein hyvää. Eikä saatu ruokamyrkytystäkään.
Käännyttekö te ovella, jos näette tuommoisen tuloksen?
Kyllä tuollainen kyltti voisi hieman mietityttää, varsinkin jos paikka olisi ennestään tuntematon.
VastaaPoistaJos olis muita vaihtoehtioja niin vois mennä muualle. Aika kurja juttu yrittäjälle tuollainen. Miten kauan menee ennnenkuin korjaantuu arvio, jos korjaa toimintaansa?
VastaaPoistaEn tiedä Emilie. Olisiko seuraavaan tarkistukseen...
PoistaMattilsynetin suomalainen vastine taitaa olla nykyään Evira?
VastaaPoistaEn ehkä menisi sisälle... tuskin ne ihan turhasta tollasta naamaa antaa, siinä ravintoloitsija voi varmaan katsoa vähän peiliin...
Muutenkin musta on tullut tosi skeptinen ravintoloiden suhteen, kun olen katsellut liikaa ravintoloiden takahuoneita ja keittiöitä näissä erilaisissa "pistetään ravintola kuntoon" tosi tv- formaateissa... Joskus olen miettinyt, että ihan kaikkea ei oikeastaan tarvitsisi edes tietää - elämä voisi olla mukavampaa :).
Täytyy sanoa että mä en kyllä menis, en vaikka olisi tuttu paikka.
VastaaPoistaSuomessa aloiteltiin näiden Oiva-tarkastusten teko 2013. Evira eli elintarviketurvallisuusvirasto julkaisee sivuillaan kaikki raportit, jotka toisaan pitää olla esillä liikehuoneistossa. Ja tuo status säilyy uusintatarkastukseen asti. Kannattaa käydä tuolla sivuilla katsomassa noita kriteereitä ja kurkistaa omien lempiravintoloidensa arviot läpi, jos uskaltaa!
VastaaPoistahttps://www.oivahymy.fi/portal/fi/