Muistan hyvin, kuinka 80-luvulla tehtiin iltapalaksi uunivoileipiä. Milloin milläkin täytteellä. Nykyisin teen uunipatonkeja.
Täytän päältä halkaistun puolivalmiiksi paistetun patongin. Täytän sen pizzakastikkeella, oliiveilla, kinkulla tai tonnikalalla tai herkkusienillä. Ja päälle paljon juustoa. Uunissa 10min ja kyllä maistuu.
Muistan kun äitini teki noita usein;D
VastaaPoistaHerkulliselta näyttää!
VastaaPoistaJa kylläpä muistan, miten 80-luvulla syötiin uunivoileipiä suurena herkkuna. :)
Joo, lapsena tehtiin usein!
VastaaPoistaMä teen kyllä välillä nykyäänkin, mutta Reissumies-leipä ja sen päälle tonnikalaa, paprikaa ja juustoa. Nam.
Hyvältä näyttää ja maistuis varmaan mullekin! 😄
VastaaPoista