tiistai 26. huhtikuuta 2016

Tehdäänkö teillä näitä?

Muistan hyvin, kuinka 80-luvulla tehtiin iltapalaksi uunivoileipiä. Milloin milläkin täytteellä. Nykyisin teen uunipatonkeja.


Täytän päältä halkaistun puolivalmiiksi paistetun patongin. Täytän sen pizzakastikkeella, oliiveilla, kinkulla tai tonnikalalla tai herkkusienillä. Ja päälle paljon juustoa. Uunissa 10min ja kyllä maistuu.

4 kommenttia:

  1. Muistan kun äitini teki noita usein;D

    VastaaPoista
  2. Herkulliselta näyttää!
    Ja kylläpä muistan, miten 80-luvulla syötiin uunivoileipiä suurena herkkuna. :)

    VastaaPoista
  3. Joo, lapsena tehtiin usein!
    Mä teen kyllä välillä nykyäänkin, mutta Reissumies-leipä ja sen päälle tonnikalaa, paprikaa ja juustoa. Nam.

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää ja maistuis varmaan mullekin! 😄

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.