maanantai 28. maaliskuuta 2016

Syrnikit eli venäläiset rahkaletut

Facebook-ystävä kertoi paistaneensa syrnikkejä. Kun en tiennyt mitä ne olivat, niin googlasin ohjeen. Ja heti oli pakko kokeilla.

250g rahkaa
3 kananmunaa
1dl vehnäjauhoja
1/2dl sokeria
1tl vaniljasokeria
ripaus suolaa

Sekoita aineet ja paista voissa pieniä lettuja. Älä polta.

Letuista tuli todella hyviä ja jollakin tapaa pehmeän makuisia. Suosittelen!


3 kommenttia:

  1. Onneksi oon juuri syönyt pari palaa pannaria, että uskalsin tulla katsomaan postaustasi! Varmasti hyviä, en oo noita itse maistanut, mutta kylläkin sellaisia amerikkalaisia pannukakkuja, jotka tehdään piimään!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun jaoit rahkalettujen reseptin!
    Olen rahkojen suurkuluttaja, ne kun ovat
    ihan parasta syötävää kaltaiselleni laihduttajalle.

    VastaaPoista
  3. Syrnikit ovat tosi hyviä,postasin niistä blogin alkuaikoina kun entisen vuokraisännän tuontivaimo Ukrainasta paistoi niitä.
    http://appelsiinejahunajaa.blogspot.co.il/2009/05/syrnikit-eli-venalaiset-rahkalettuset.html
    (huh,mun kuvat oli kamalia silloin;D)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.