Pihan raparperit ovat nyt parhaimmillaan, ohuita ja hennon kirpeitä. Keräsin aamulla kasan ja laitoin kakun uudella ohjeella uuniin. Samalla kertaa keitin mehuakin. Ohje mehuun löytyy täältä (klikk, klikk). Sokeria laitoin vain puolet ohjeen määrästä, kun ei ollut kirpakkaa. Ah, ihana alkukesän juoma.
Kakun ohjeen otin netistä. Sen ohje löytyy täältä. Aivan ihanan makuista jäätelön kanssa, eikä ollut todellakaan vaikeaa valmistaa. Lisäksi aika upean näköinen.
Hyvännäköinen raparperipiirakka...nam.
VastaaPoistaEilen mekin herkuteltiin raparperipiirakalla ja jäätelöllä, maistui :)
Ai siellä jo raparperipiirakkaa leivotaan, täällä vasta nuput juuri ja juuri näkyvät.
VastaaPoistaHyvältä näyttää! Täytyy laittaa kokeiluun :)
VastaaPoista