perjantai 17. kesäkuuta 2011

Haluatko Hurtigrutenille?

Oletko aina halunnut matkustaa Hurtigrutenilla? Minä myös.

Mutta nyt voitkin osallistua matkalle telkkarin välityksellä. Maailman pisin yhtäjaksoinen tv-ohjelma alkoi eilen ja jatkuu keskiviikkoaamuun saakka.


Näkyisiköhän se teille tästä linkistä? Jos ei näy, niin kertokaa kommentissa. (jos oikeassa sivussa näkyy vain musta laatikko, niin kannattaa vähän painella sitä, niin siihen tulee nuoli, josta play).

9 kommenttia:

 1. Nakyy tanne.Onpas ohjelmalla pituutta.Mutta varmasti on mielenkiintoinen

  VastaaPoista
 2. Hyvin näkyy. Siitä on hiukan yli vuosi kun me oltiin Hurtigrutenilla välillä Bergen-Tronheim. Suosittelen kovasti tätä matkaa ja reitin voi valita mistä vaan matkan varrelta.

  VastaaPoista
 3. Matkustin eräänä elokuuna Hurtigrutenilla Tromssasta Kirkenesiin ja takaisin - hieno kokemus, yksi parhaimmista ja rentouttavimmista matkoista elämässäni.

  VastaaPoista
 4. Norjalaiset osaavat tehdä tv-ohjelmia!

  Vastahan nyt keväällä Suomessa esitettiin sellainen monen tunnin (7 tunnin ?) mittainen NRK:n ohjelma, jossa seurattiin junan kulkua muistaakseni Bergenistä Osloon. Ihana ohjelma oli sekin :) mutta tämä Hurtigruten vaikuttaa vieläkin ihanammalta.

  Todellakin haluaisin joskus käydä!

  VastaaPoista
 5. Voi voi voi. Minä olen siis ainoa, jolle ei tuo linkki aukea mitenkään. Ei näy kuin valkoista ruudulla. Ja minä olen aina halunnut matkustaa Hurtigrutenin. Mutta olen säästänyt sitä matkaa vanhuuden varalle, sitten kun jalat eivät enää kanna. Sitten istun vain laivan kannella ja nautiskelen maisemista.

  VastaaPoista
 6. Kirlah, kannattaa vahan aikaa odottaa, etta alkaa nakymaan jotain. Jos et paase muuten, niin nappaile www.nrk.no ja etsi sielta sivulta linkki Hurtigruten.

  VastaaPoista
 7. Me olimme siinä tv ohjelmassa viime yönä. Olimme näkyvillä useita kertoja. Ajoimme Leonora laivamme siihen sopivalle hollille ja saimme paljoin teevee aikaa.
  Samalla esitteimme uuden vaatemallistomme.
  Aika rankka keikka kun suoraa valassafarin jälkeen seilattiin 10 tuntia.

  VastaaPoista
 8. Avletto, olen yrittanyt loytaa kohtaa, mista saisi katsoa noita menneita paivia ja oita ohjelmassa, mutta en loyda mitaan...

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.