sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Mjøsa

Eilen olikin sitten rauhallista synnytysrintamalla ja lähdimme käymään Lillehammerissa täyttämässä varastoja.

Kolmosille ostettiin Felleskjøpistä "äidinmaidonvastiketta". Tosin Brunalla taitaa riittää maitoa aika hyvin itselläänkin. Löysin sieltä myös poistolaatikosta edullisen aikuisten ratsastuskypärän. Hyvä ostos.

Matkalla Lillehammeriin ihailin kovin keväistä luontoa. Mjøsan jäille ei ole enää menemistä. Koko talven on siellä ollut kaikenlaista toimintaa. Todella pitkä luistelulenkki sinne on ollut aurattuna. Jokatalvinen kauko-ohjattavien lentokoneiden kenttä siellä on ollut. Ja kovin  monet ovat siellä istuneet pilkillä. Mutta nyt siellä näytti tämmöiseltä.


Lillehammeriin tultaessa oli ison sillan alla jo vedet vapaina jäistä. Kun klikkaat kuvaa, niin näet hyppyrimäet ja kaupungin rinteessä. Edustalla kaupungin Strandtorget niminen shopping senter.

3 kommenttia:

 1. Eipä tuonne enää näy olevan asiaa pilkkimään. Näyttäis kevät olevan suurinpiirtein yhtä pitkällä kuin meillä, täälläkin ovat jäät sen verran heikentyneet, ettei enää uskalla jäillä raudun perässä liikkua.
  Teillä se on tuo Mjøsan kala-aitta lähellä. Ne pyydystävät sieltä kovasti myös mateita kuhia ja siikoja taimenten ja rautujen lisäksi.
  Kuhaa tekis vaihtelun vuoksi kovasti mieli, mutta meitä lähin paikka mistä sitä sais taitaa olla Kemijärvi.

  VastaaPoista
 2. Teilläkin jo keväistä!Hyppyrimäki näkyikin hyvin kun kuvaa klikkasi..
  Mukavaa viikonloppua Tuula:)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.