keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Arpajaispalkintoni + EDIT

Voitin pääsiäisen alla Israel-Nature blogissa lintuaiheiset arpajaiset. Ja palkintopaketti jökötti postilaatikossa eilen!

Katsokaa näitä postimerkkejä! Siellä on lintu poikineen.


Paketista paljastui kaikki tämä.


Pehmolelukurjen olisi Maikki heti itselleen ominut, vaan eipä saanut ;). - Isot lintupostikortit hepreankielisillä Raamatunlauseilla "koristettuina" ilahduttivat entistä hepreankielenopettajaa minussa. Kieli, jota puhuin aikoinaan toisena kotikielenä, on vuosien saatossa käytön puutteessa ja uusien kielten oppimisen ohella ruostunut näköjään kovin. Ja sekös minua harmittaa... - Bloginpitäjä oli vielä laittanut suklaapatukoita ilahduttamaan minua, ikuista suklaanystävää. Ja kun suklaat olivat samoja merkkejä kuin joskus aikoinaan siellä paikanpäällä syödyt, niin arvatkaa pääseekö muu perhe niitä edes koskettamaan. Ei suinkaan. Mina nautin ne aivan yksin. Ja ihan hyvällä omallatunnolla.

Paljon kiitoksia sinulle S. tästä aivan ihanasta paketista. Israelilla ja kaikella siihen liittyvällä on aina erityinen paikka sydämessäni. Ja kyllä minä sinne pian tulen toivottavasti käymään.

- - - - - - - - -

Ja viimeinen vuorokausi on sitten ollut sitä mitä me pelättiinkin: eli nyt on sitten paikat täynnä karitsoja! Kuinka ne nyt kaikki alkoivatkin synnyttämään samaan aikaan... Otan kuvia, kunhan ehdin. Oli pakko ottaa perjantai virkavapaata, kun eihän tässä hulinassa voi kahdesta työstä nyt selvitä.

EDIT

Tohkeissani en edes huomannut sitä, minkä S. kertoi kommentissaan eli hän oli kirjoittanut nimeni kuoreen postimerkeillä!

12 kommenttia:

 1. Olipas kiva arpajaispalkinto:) Enpäs tiennytkään,että olit joskus opettanutkin hepreaa!
  Mmm,hyviä suklaapatukoita,tuo Pezek Zman on suosikkini...
  Teillä on nyt sitten kädet täynnä niiden karitsojen kanssa,kestämisiin,ja toivottavasti niistä tulee tänne kuviakin..

  VastaaPoista
 2. Olen vasta alkanut lukea blogiasi.
  Onko Sinulla omassa blogihistoriassa
  Israel-asiaa?
  (Kaksi tädeistäni "kävi hakemassa" puolison itselleen aikoinaan kibbutsilta.(suomalaismiehet tietysti) Mieheni on käynyt kahdesti Israelissa ja itse toivoisin joskus pääseväni)

  VastaaPoista
 3. :-))))
  Nuo pehmokurjet on aivan uusinta uutta täällä. Myyvät niitä Hula laakson Agamon Hulalla, niitä ostamalla tuetaan 'Kurkiprojektia'.
  Niistä korteista se kurkikortti on kuvattu siellä.
  Kiva että kaikki oli mieleistä!

  VastaaPoista
 4. Yaelian, opetin monta monituista vuotta meidän Suomeen muutettua kansalaisopistossa iltakursseilla. Mulla riitti oppilaita joka vuosi, alkeisiin ja jatkoihin. Oma aika pitka ulpan opiskelu toi paljon vinkkeja opettamiseen. Tykkasin siita kylla kovasti ja mulla oli maailman parhaat ja motivoituneimmat oppilaat.

  Sirkku, tervetuloa tannekin lukemaan. Mina kayn siella sinun blogissasi aika usein nykyaan. - Israel-osastoa ei ole tassa blogissa eika missaan muuallakaan, koska siita alkaa olla jo aikaa, kun asiat olivat ajankohtaisia.

  S., hienoa, etta tukevat sita projektia noilla kurjilla. Yritan loytaa sille arvonsa mukaisen paikan jossakin taalla meilla :).

  VastaaPoista
 5. PS.
  Huomasitko että paketin päällä olevista kirjainpostimerkeistä muodostui nimesi hepreaksi?

  VastaaPoista
 6. S., mina niin ihailin noita elainmerkkeja, etten edes tajunnut, etta olit laittanut nimeni kuoreen merkeilla!!! Laitan kuvan heti postaukseen.

  VastaaPoista
 7. Ihana paketti ja mikä määrä postimerkkejä. Hebreankieltäkö olet puhunut ihan sujuvasti? onko se israelissa yhtenä kielenä? en ole perillä noista kielistä ollenkaan.

  VastaaPoista
 8. Tuula, onnittelut voittajalle. Olet nyt voittosi ansainnut. Jaksamista siellä lampolassa. :-)

  VastaaPoista
 9. Ihana paketti! Ja vau, en minäkään tiennyt että puhuit ihan sujuvasti hepreaa. Mahtaa olla vaikea kieli, "ihan hepreaa" ;-)

  VastaaPoista
 10. מזל טוב!
  הפעם אפשר להגיד שהחבילה הגיעה ליעד החכי מוצלחת!

  VastaaPoista
 11. Unelma, kiitos!

  Soile, tahan ikaan sita on voinut jo oppia vaikka hepreaa ;). Eika ole vaikea kieli, opettelee vaan kirjaimet. Muuten helppo ja looginen kieli.

  Anu, toda raba.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.