perjantai 1. toukokuuta 2009

Vapunpaivan aamua - ja vihdoinkin kunnon kevat!

Taksi paivaksi on luvattu kevaan lampoennatyksia ainakin taalla meidan nurkilla. Mikas sen mukavampaa!

Kavelin pihalla aamuvarhaisella lampolan reissulla. Linnut laulavat ja taivas on ihanan sininen. Rakastan tata aikaa kevaasta kaikkein eniten kaikista vuodenajoista. Tiesitteko muuten, etta saamelaisilla on kahdeksan vuodenaikaa? Onkohan tama nyt viela talvi-kevatta vai kevatta? Ei ainakaan kevat-kesaa...Nuoret lammasneidot, joilla ei ole karitsoja, paasivat eilen ulos. Eihan siella vihreaa ruohoa viela ole, mutta varmasti maistuu rehukin paremmalta ulkoilmassa.

8 kommenttia:

 1. Makin rakastan myohaiskevatta.
  Meilla ei ole 8 vuodenaikaa, vaan ehka 2,5. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana aamu on täällä Riihimäelläkin ollut ja aivan pilvetön taivas on edelleen.... Piknikin viettäjillä on mahtavat olosuhteet - omaa pikinikkiäni taidan viettää tuossa parvekkeella. Mies lähti pyöräilemään ja toivotti hyvää päivän jatkoa, illalla kuulemma nähdään...:) Joten tässä on oma rauha miettiä mitä haluan tehdä... Suloisia nuo teidän uudet asukit.

  VastaaPoista
 3. Hienot laajat näkymät teillä siellä. Tulin laittamaan blogiini kuvia aamuisista touhuistamme ja huomasin sinun laittaneen uusia kuvia. Mukavia ulkoilusäitä vaan toivottelen neitolampaille.

  VastaaPoista
 4. Ihana sää täälläkin . Kylläpä tuo ylin kuva on ihana , niin avara . Siellä olisi hyvä hengittää .

  VastaaPoista
 5. Ihana sää teillä! täällähän kuten tiedät ei ole ihan selviä vuodenaikoja paitsi että talvella on kylmää ja vihreää ja kesällä kuumaa ja vähemmän vihreää. Ihastelin just sun lammaskuvia tuolla alempana, ovat niin söpöjä!

  VastaaPoista
 6. Unelma ja kyllimarjaana, taalla on todellakin raikas ilma ja hyva hengittaa. Ja taalta nakyy kauas.

  VastaaPoista
 7. Kyllä Hämeessäkin puhutaan kevättalvesta, syyskesästä ja syystalvesta. Siitä kevätkesästä en ole varma, liekä myöhäiskevät vai alkukesä... täällä etelämmässä kai on vain kaksi vuodenaikaa, kesällä kuumaa ja talvella sataa. Tänään näyttää olevan talvi.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.