lauantai 31. tammikuuta 2009

Viikon puhutuimmat

Taman viikon eniten otsikoissa olleet ovat prinsessanmies Ari Behn ja parantaja Snåsamannen.

Ari Behn on kunnostautunut arvostelemalla vahan keta hyvansa. Ruotsalainen naistenlehtikin jo ehti kirjoittamaan, etta taitaa olla avioliitossa kriisi ja eroa oltiin lehtien puolesta tekemassa.

Snåsamannen on ollut otsikoissa, koska terveysministerikin kertoi julkisesti saaneensa apua talta, erityisesti tana syksyna otsikoihin tulleelta, parantajamiehelta. Taisi olla, etta hanen miehelle soitettuaan, koliikkivauva lopetti huutamisen. Tasta nousi keskustelu, etta onko oikein, etta terveysministeri lahtee antamaan tuollaisia lausuntoja tuollaisesta epatieteellisesta parantamisesta.

Itsella ei ole henkilokohtaisia kokemuksia parantajista. Mutta tyokaveri kay joskus sellaisen luona ja saa apua kasivaivaansa.

Mutta muista vaihtoehtohoidoista minulla on kokemusta ja olen ollut erittain tyytyvainen. Kiropraktikko loysi syyn pitkaaikaiseen selkakipuiluuni. Sita tutkittiin usean laakarin voimin ja jouduin olemaan kauan sairaslomalla. Kipu loppui ensimmaiseen kiropraktikon kasittelyyn. Samoin sairasloma.

Taalla kiropraktikot saavat kirjoittaa sairaslomaa ja ovat muutenkin pitkan koulutuksen omaavia ammatti-ihmisia.

Taalla on myos varmaan joka kaupungissa vaihtoehtoisten hoitojen keskus. Niissa saa akupunktiota, erilaisia hierontoja, kirorpaktikon hoitoja jne.

3 kommenttia:

  1. Teillähän on hyvin asiat jos tuon kummempia otsikoita ei ole.

    Vaihtoehtoisissa hoidoissa en ole ollut paitsi naprapaatin luona vuosisadan alussa, kun alaselkä jumittui ja mitkään lääkkeet eivät auttaneet. Pari niksaushoitoa ja vaiva oli ohi.Selkävaivoihin ehdottomasti mieluummin menen tuollaisille kiropraktikoille/naprapaateille jne kuin lääkärien hoitoon.

    VastaaPoista
  2. Kylla taalla on puhuttu kai muustakin, mutta taa on kylla ihan totta naitten otsikoitten kanssa. Ja molemmista aiheista on ollut telkkarin keskusteluohjelmissa joka kanavalla.

    Norja on oikeastaan aika rauhallinen maa, eika taalla ole oikeastaan niin kauhea pula rahastakaan valtiolla. Niinpa taalla tehdaan vesilasissa myrsky pienemmistakin asioista ;).

    VastaaPoista
  3. Miksipä ei voisi kokeilla energiahoitoa, mutta kenen puoleen täällä Suomessa pitäisi kääntyä?
    Ei kai ne ihan huu-haa-hoitoja voi olla, jos kerran paranemisia tapahtuu. Vai?

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.