sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Joulumarkkinat

Taas oli se marraskuun viimeinen viikonloppu, jolloin Lillehammerin Maihaugenissa pidetään joulumarkkinat. Myyntipöytiä oli niin päärakennuksessa, ulkona ja museorakennuksissakin. Olisihan siellä ollut ostettavaa käsitöistä ruokaan ja koruista puutöihin.

 
Ostin muutaman lahjan mutta suurimmaksi osaksi olin siellä vain haistelemassa joulunalustunnelmaa. Onhan tänään jo ensimmäinen adventti.


Lunta oli Lillehammerissa todella vähän. Eri juttu on meillä täällä kotona, missä aamuyöllä satoi muutama sentti vitivalkoista uutta lunta. Tässä kuva iltapäiväsuringon paistaessa:


Adventin ensimmäinen kynttiläkin sytytettiin tänään. Oikein hyvää ja rauhallista joulun odotuksen aikaa teille kaikille. 


5 kommenttia:

 1. Meillä lumet suli. Joulumarkkinat (jos ei ole liikaa väkeä) tuovat kivaa tunnelmaa! Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Pienikin lumipeite tuo valoisuutta! Minäkin kävin viikko sitten ekoilla joulumarkkinoilla. Ei aina tarvi ostaa mitään, voi vaan tunnelmoida, maistella ekat tortut ja glögit.
  Mukavaa joulukuuta ja loman odotusta!

  VastaaPoista
 3. Melkein ehdin nähdä lunta Suomessa;D Kiva tuo rakennus sisäpihoineen. Mukavaa joulun odotusta Tuula.

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin! Eipä ole enää lunta meilläkään, ihme kun sulivat kaikki pois.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, samoin. Voi, kun pääsisi joulumarkkinoille. Dubaissa viime viikonloppuna pääsi vähän aistimaan joulua, ja toivottavasti kunnolla nyt viikonloppuna tukikohdan joulutanssiaisissa!

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.