torstai 26. heinäkuuta 2012

Lopultakin kesäistä

Tämä kesä jäänee muistiin sateisimpana vuosikymmeniin. Joka päivä on kyllä muistanut sataa. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Eipä ole tarvinnut verannalla istua koko kesänä. Me ollaan jo ajateltu kattaa se, että sillekin tulisi joskus käyttöä...

Mutta lopultakin tällä viikolla meitä on hellitty parina päivänä todella lämpimillä iltapäivillä ja illoilla. Ja niistä auringonsäteistähän täytyy nauttia ja saada kasoittain luonnon omaa D-vitamiinia. Harvinaista herkkua ja lopultakin oikeaa kesää.8 kommenttia:

 1. Meilläkin ilta kaunistui ja aurinko alkoi paistamaan, ensimmäisen kerran tälle viikolle. Kauniit, rauhalliset maisemat sinulla! Näkee jo kaukaa, jos joku on tullakseen vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipaan Suomen järviä täällä , mutta juuri tuo avaruus ja korkealla oleminen helpottaa, kun näkee kauas joka tapauksessa.

   Poista
 2. Ihanaa kun edes vähän kesääkin, vainm muutama päivä ja ollaan jo elokuussa. Kesä on mennyt sitä odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan onhan sitä tässä oppinut, että täytyy nauttia niistä pienistakin kauniista hetkistä, joita tänä kesänä on ollut.

   Poista
 3. sateista on ollut täälläkin, vain muutamia kauniita päiviä välillä. Ehkä saamme kauniin syksyn.

  VastaaPoista
 4. Mitkä maisemat! Nauti säteistä olan takaa. Nairobissa paahtaa aurinko myöskin vaihteeksi. Isot terkut. PS - taisin saada sen linkin pystyyn ja näkyville, kokeile jos vaikka toimisi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on blogisi listalla päivittymässä!!! Ehkäpä sen kautta muutkin löytäisivät ihanan blogisi.

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.