maanantai 9. huhtikuuta 2012

Nyt se tuli sitten tänne...

Nimittäin takatalvi. Eilen aivan lumeton pelto näytti tänä aamuna tämmöiseltä:


Aika masentavaa. Ja tulevalle viikolle on luvattu paljon lumi- ja vesisateita eli räntää taitaa tulla taivaan täydeltä koko viikon sitten. Tässä tapauksessa ei voida enää edes sanoa, että uusi lumi on vanhan surma, kun ei täällä juuri lunta enää ollutkaan kuin jossain metsiköissä... No, jos jotain positiivista tästä yrittäisi kiskoa, niin nyt ei sitten ainakaan pölyä tuo meidän hiekkatie siinä ajaessa.

Eilen oli minun virallinen vanhenemispäiväni. Päivää vietettiin kakun ja kahvileivän kanssa ja kuinkas ollakaan yllätysvieraitten kanssa. Oli oikein mukavaa.

Tämmöinen ihana pieni lasinen jääkarhun pentu muutti luokseni keskimmäisen lapseni tuomana:


Oikein hyvää alkanutta viikkoa teille kaikille! Minä yritän nousta tästä takatalvimasennuksesta ja palautua tämän päivän aikana pitkän pääsiäisloman jälkeiseen arkeen.

12 kommenttia:

 1. Oih, vaikka niin toivoinkin että Norjassa olisi vielä talvi sinne palattuani, niin kyllä tuo takatalvi aina masentaa. Tampereellakin koettiin oikein kunnon talvimyräkkä siellä vielä ollessani. Onnittelut vielä täältäkin kautta, ihana tuo jääkarhu!

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet synttärionnittelut!

  VastaaPoista
 3. Blaah, ei kyllä ole mikään kiva näky tuo takatalvi. Täällä onneksi vaikuttaa siltä että se kevät olisi ihan oikeasti tuloillaan!

  Synttärionnittelut!

  VastaaPoista
 4. Jääkarhu toi arktisen, siirtymävaiheen lumen. Täällä on sama juttu, en kuitenkaan sano vika, kun aurinko paistaa ja meri on tyyni. Kaikki hohtaa.

  VastaaPoista
 5. Täällä meillä on ollut kaunis ja lämmin kevät, mutta kyllä harmitti kun eräänä päivänä tuli tännekin takatalvi, kaamea viima ja sade! Nyt näyttää kyllä jo paremmalta. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee. :)

  VastaaPoista
 6. No kyllä oikeasti kevään tuloa toivon minäkin - takatalvi ei tässä vaiheessa ihan kauheasti saa riemunkiljahduksia aikaan. Miten teille yleensä kevät tulee sinne?

  VastaaPoista
 7. Onnea!

  Täällä tulee räntää taivaan täydeltä. Elättelen toivoa, että se muuttuu vesisateeksi...

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kaikille.

  Marke, tämä kevät on ollut aivan liian aikainen. Joskus toukokuun puolessa välissä on lumet yleensä kadonneet lopullisesti ja valkovuokot alkavat kukkimaan. Joten oikeastaan tämä on ihan normaalia. Tuntuu vaan pahalta tämä lumisade, kun on ollut lumetonta jo niin kauna tänä vuonna.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut Tuula.Sinähän mainitsit että vietät synttäreitä samana päivänä Bambin kanssa,ja unohdin onnitella eilen...
  Voi että takatalvi,ja meillä taas on ollut ihan liian lämmintä muutaman päivän...

  VastaaPoista
 10. Kevät keikkuen tulevi, kai se niin on. Huhtikuu taitaa olla se keikkukuukausi, jolloin koetaan milloin lähes kesäisiä lämpötiloja, milloin taas talvi tempaa vielä otteeseensa. Kunhan toukokuulle päästään, sitten alkaa kesä tulla vauhdilla. Sitä kohti siis :)

  VastaaPoista
 11. Tänne ei tullut kuin puolimetriä;)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.